حضانت فرزند بدون طلاق + وکیل

حضانت فرزند بدون طلاق . حضانت فرزند یکی از دغدغه های بزرگ و دائمی والدین به حساب می آید که در صورت طلاق و جدایی و یا حتی بدون طلاق ، مورد بحث و بررسی خواهد بود .
حضانت در واقع به معنای نگهداری و پرورش فرزند یا فرزندان ، می باشد . اما مسئله ای که مورد بحث می باشد این امر است که : حضانت فرزند بدون طلاق ، چگونه است ؟ بر طبق قانون به طور کلی حضانت فرزند بر عهده پدر و مادر می باشد ( حضانت فرزند در واقع حق و تکلیف والدین است ) ، و به همین سبب هر دو آن ها مسئول حضانت فرزند می باشند .
اما این امکان وجود دارد که یکی از والدین کودک ، فوت کند و یا حتی از پذیرش مسئولیت های کودک ، امتناع نماید . به همین جهت حضانت فرزند پیش از طلاق یا حتی بدون طلاق ، بر عهده والدین است مگر در شرایط به خصوصی که ، عدم صلاحیت پدر یا مادر برای دادگاه خانواده ، احراز شود .
حال در صورتی که یکی از والدین کودک فوت کند ، و والد دیگر در قید حیات باشد در چنین صورتی بر طبق قانون ، حضانت کودک با والد دیگر که در قید حیات می باشد ، است .
اما حالت دیگری که می توان در این خصوص ذکر کرد ، این امر است که : ممکن است هر دو والدین فوت کرده باشند . در چنین وضعیتی حضانت کودک بر عهده جد پدری خواهد بود . و اگر حد پدری نیز در قید حیات نباشد ، به ترتیب ارث نزدیک ترین خویشان این مسئولیت را ( حضانت کودک ) بر عهده خواهند داشت .
مورد دیگری که می توان در خصوص حضانت فرزند بدون طلاق ذکر کرد ، این امر است که : بسیار پیش می آید که زوج و زوجه در طول زندگی مشترک با یک دیگر به اختلاف می خورند و تصمیم می گیرند که از یک دیگر جدا شوند یا به اصطلاح طلاق بگیرند .
اما به تبع این پروسه کمی طول خواهد کشید و ممکن است که زوجه در طول این مدت خانه زوج را ترک کرده باشد و به منزل پدرش رفته باشد ، در چنین مسئله ای باید تکلیف حضانت فرزند مشترک زوج و زوجه ، تعیین شود که در این مدت با چه کسی زندگی کند ؟ قانون گذار فقط در این خصوص یک قاعده را مشخص نموده است و آن همان قاعده ای می باشد ، که در مورد حضانت فرزند یا فرزندان زوجین پس از طلاق ذکر کرده است .
به این معنا که در حضانت فرزند بدون طلاق نیز ، حضانت فرزند از بدو تولد تا سن هفت سالگی بر عهده مادر می باشد ، و پس از آن با توجه به این که فرزند پسر باشد یا دختر ، کمی ماجرا فرق خواهد کرد . در صورتی که فرزند زوجین پسر باشد ، از سن هفت سالگی تا سن پانزده سالگی ( ۱۵ سال کامل قمری که پسر به سن بلوغ می رسد ) ، حضانت او با پدر خواهد بود .
اگر فرزند زوجین دختر باشد ، در این صورت از هفت سالگی تا سن نه سالگی ( ۹ سال کامل قمری که دختر به سن بلوغ می رسد ) ، حضانت او با پدر خواهد بود . و پس از آن که دختر یا پسر به سن بلوغ رسیدند ، از آن پس خود دختر یا پسر تعیین خواهند کرد که با کدام یک از والدین ، تمایل دارند از این پس زندگی کنند .
نکته حائز اهمیتی که باید به آن اشاره کرد ، در خصوص نفقه فرزند می باشد . بر طبق قانون نفقه فرزند بر عهده پدر است ، حتی اگر حضانت با مادر باشد هم این پدر است که باید نفقه فرزندش را ، پرداخت کند .
( بر طبق مضمون ماده ۱۱۹۹ قانون مدنی : نفقه فرزند یا فرزندان بر عهده پدر می باشد ، و اگر پدر در قید حیات نباشد یا نتواند نفقه فرزندش را بپردازد ، در چنین وضعیتی نفقه فرزند بر عهده جد پدری خواهد بود . و اگر جد پدری نیز در قید حیات نباشد ، در این صورت نفقه فرزند بر عهده مادر می باشد . و به تبع اگر مادر نیز در قید حیات نباشد ، نفقه فرزند بر عهده اجداد مادری است ).
وکیل حضانت بدون طلاق :
حضانت برای قبل طلاق و بعد اطلاق تابع قوانین متفاوتی نمی باشد و یکسان می باشد . در هر شرایطی حضانت برای فرزندان هم دختر و هم پسر تا هفت سالگی با مادر هست و بعد از ان نیز دوباره شرایط بررسی شده و به پدر یا مادر می رسد.
در صورتی که یک نفر دارای والدینی می باشد که پدر یا مادر دارای اعتیاد به مواد مخدر می باشند و یا مشکلات روحی روانی داشته باشند طرف دیگر بدون طلاق می تواند درخواست حضانت دائمی فرزند را بنماید .
در صورتی که این موضوع برای شما دشوار می باشد و شما به دلیل عدم اشنایی با قانون نمی توانید در دادگاه اقدام کنید می توانید از وکیل حضانت برای این امر استفاده نمایید .
وکیل حضانت یکی از وکلای خانواده می باشد که با استفاده از دانش و مهارتهای قانونی که دارد در تمامی پرونده های حضانت می تواند به صورت تخصصی ورود نماید و در انتها رای مورد نظر شما را دریافت نماید .
موسسه تهران طلاق ،آماده ارائه خدمات مشاوره در زمینه طلاق و مهریه می باشد .این موسسه دارای وکلای قهاری می باشد و شامل وکیل طلاق ،وکیل مهریه ،وکیل طلاق توافقی و.. می باشد .