حضانت فرزند بعد از فوت پدر + وکیل حضانت

حضانت فرزند بعد از فوت پدر ، مسئله بسیار مهمی است که باید به آن توجه ویژه داشت ، در برخی اوقات ممکن است پدر فرزند به هر دلیلی فوت کند ، این امر که از این به بعد حضانت فرزند با چه کسی می باشد ، مسئله ای بحث بر انگیز است که باید به آن اشاره کرد . برای آگاهی از حضانت فرزند بعد از فوت پدر ، این نوشته را بخوانید .
حضانت فرزند بعد از فوت پدر با کیست ؟
حضانت فرزند ، در واقع یکی از مسائلی است که قانون گذار توجه ویژه ای به آن کرده است ، تا کم ترین آسیب روحی متوجه کودک شود . در واقع وقتی هر دو والدین کودک در قید حیات هستند و با هم زندگی می کنند ، نگه داری و حضانت از فرزند با هر دو آن ها است ، حال ممکن است یکی از والدین فوت کند .
در چنین صورتی این مسئله پیش می آید که حضانت با چه کسی است ؟ قانون گذار در ماده ۱۱۷۱ قانون مدنی ، به این سوال پاسخ داده است : که اگر یکی از والدین کودک فوت کند ، حضانت از کودک با والدی می باشد که در قید حیات است ، هر چند که والدی که فوت کرده ، پدر کودک باشد و برای کودک قیم تعیین کرده باشد . بنابراین در خصوص حضانت فرزند بعد از فوت پدر ، باید افزود که : اگر پدر کودک فوت کند و مادر زنده باشد ، حضانت کودک با مادر است .
همچنین لازم به ذکر است که : هیچ کس حق ندارد مادر کودک را از این حق خود ، محروم کند مگر به حکم قانون . در واقع می توان اشاره کرد که : انحطاط اخلاقی هر یک از والدین که در قید حیات است و حضانت فرزند با اوست ، می تواند موجب سلب حق حضانت از آن والد شود .
حالت دیگری که بحث حضانت فرزند ، در آن مطرح می شود زمانی است که والدین کودک از هم جدا شده باشند ، در چنین صورتی نیز این مسئله که حضانت با کدام یک از والدین است ، مسئله ای مهم و حائز اهمیت است ، که قانون گذار به آن پرداخته است .
حضانت فرزند دختر بعد از فوت پدر
در واقع باید اشاره کرد که : هیچ تفاوتی نمی کند که فرزند زوجین پسر یا دختر باشد ( وقتی که پدر یا حتی مادر فوت می کند ) چرا که بر طبق متن دقیق قانون حضانت فرزند با والد زنده است و هیچ اشاره ای نشده فرزند زوجین پسر باشد یا دختر . حال گاهی اوقات ممکن است هم پدر و هم مادر کودک فوت کنند .
به عنوان مثال : فرض کنید در یک تصادف رانندگی هم مادر و هم پدر کودک ، از دنیا می روند در چنین صورتی بحث اصلی این است که حضانت فرزند با چه کسی می باشد ؟ در واقع در درجه نخست ، حضانت فرزند با جد پدری خواهد بود . نکته دیگری که می توان در مورد حضانت فرزند بعد از فوت پدر ، ذکر کرد این امر است که : حالتی را در نظر بگیرید که پدر کودک از دنیا رفته و اینک حضانت او با مادرش است ، و مادر با فرد دیگری ازدواج می کند .
سوالی که پیش می آید این امر است که آیا با ازدواج مادر پس از فوت پدر ، حضانت و نگه داری از کودک از مادر سلب می شود ؟ در پاسخ به این سوال باید اشاره کرد که اگر پدر در قید حیات بود ، بله با ازدواج مادر حضانت از مادر سلب می شد و پدر عهده دار حضانت می شد . اما وقتی پدر کودک فوت کرده و حضانت از کودک با مادر است و مادر مجددا ازدواج می کند ، حضانت از مادر سلب نمی شود و هم چنان حضانت با مادر می باشد . مگر در برخی موارد که به مصلحت کودک نباشد .
وکیل حضانت
امر حضانت یکی از مواردی می باشد که قوانین مربوط به خانواده در ایران به ان توجهی خاص نشان داده است . براساس این قوانین حضانت فرزندان چه دختر و چه پسر تا سن 7 سالگی با مادر می باشد و بعد از ان به نزد پدر می رسد .
اما گاها یکی از والدین فاقد هر گونه شرایطی برای حضانت فرزند و یا فرزندان مشترک می باشد بدین صورت که دارای مشکلاتی مالی ، جسمی و یا روحی می باشد . اگر فردی بخواهد دراین مورد حضانت را از والدی که در این رابطه فاقد شرای می باشد بگیرد به صورت حتم باید از وکیل حضانت استفاده نماید .
زیرا امر حضانت امری بسیار مهم و تاثیر گذار در قانون بوده و به صورت قطع در صورتی که طرف مقابل شما از خود دفاعی جالب ارائه نماید میتواند دادگاه را به این امر قانع نماید که شکایت شما رد شود .
اما با حضور وکیل در پرونده شما این امر به صورت قطعی به نفع شما به اتمام می رسد .
وکلای موسسه حقوقی تهران طلاق ، می توانند در خصوص حضانت فرزند بعد از فوت پدر ، نکات قابل توجهی به مادر ذکر کنند و او را در این مسیر یاری کنند . در واقع این موسسه حقوقی معتبر ، می تواند در مورد تمام مسائلی که در حقوق خانواده وجود دارد ، به مراجعه کنندگان خود خدمات قابل توجهی ارائه دهد و آن ها را در این مسیر یاری و همراهی کنند .