مشاوره رایگان

(ساعات اداری)

  • 0910-1362-807

  • طلاق توافقی چیست+ وکیل تضمینی طلاق توافقی

    طلاق-توافقی-چیست-؟

    تماس با تهران طلاق

    تهران طلاق بزرگترین گروه وکلای تخصصی خنواده طلاق و مهریه 

     از جمله انواع طلاق ، می توان به طلاق توافقی اشاره کرد که در آن زوج ( مرد ) و زوجه ( زن ) ، بنا بر هر علت و دلیلی با یک دیگر به این نتیجه می رسند که ادامه دادن زندگی مشترک برای آن دو مقدر نمی باشد ، و به همین سبب تصمیم می گیرند تا از یک دیگر جدا شوند یا به اصطلاح طلاق بگیرند .

    زوجین هنگامی که شروع به مراحل طلاق توافقی می کنند ، باید در خصوص مسائلی همچون : مهریه زوجه ، حضانت فرزند یا فرزندان مشترک زوجین ، نفقه زوجه و فرزندان ، و … با یک دیگر به توافق برسند .

    لازم به ذکر است که مواردی که زوج و زوجه با یک دیگر توافق می کنند ، برای دادگاه مربوطه نیز قابل قبول و محترم است و این توافقات در رای دادگاه ، در گواهی عدم امکان سازش ، ذکر خواهد شد .

    ( برای مثال ممکن است زوجین با یک دیگر توافق کنند که ، زوجه بخشی از مهریه اش را و با حتی تمام آن را به زوج ببخشد ، و مواردی از این قبیل ) .

    در خصوص مراحل طلاق توافقی ، باید افزود که : اولین مرحله در طلاق توافقی ، مراجعه کردن به سامانه نوبت دهی و همچنین ثبت کردن اطلاعات زوج و زوجه ، در این سامانه می باشد .

    پس از آن زن و شوهر باید حتما به مراکز غربالگری و همچنین به مشاورین مربوطه ( خانواده ) ، مراجعه کنند و پس از آن که زن و شوهر مشاوره های لازم را انجام دادند ، گواهی عدم انصراف از طلاق را دریافت نمایند . تقدیم دادخواست ، مرحله بعدی می باشد که باید به آن اشاره کرد .

    تقدیم کردن دادخواست طلاق به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ، می باشد . برای تقدیم دادخواست باید زوج و زوجه و یا حتی وکلای آنان ، با همراه داشتن مدارکی همچون : کارت ملی و شناسنامه ، و  عقدنامه ، به دفاتر مذکور مراجعه نمایند .

    پس از تقدیم کردن دادخواست طلاق توافقی ، زوج و زوجه باید منتظر تعیین وقت برای حضور در دادگاه خانواده ، به جهت رسیدگی کردن به این موضوع باشند .

    لازم به ذکر است که تعیین وقت رسیدگی ، در سامانه ثنا به وسیله ابلاغ الکترونیکی به اطلاع زوج و زوجه خواهد رسید . همچنین صدور ابلاغیه با ارسال پیامک نیز ، به اطلاع زوج و زوجه خواهد رسید .

    پس از اطلاع زوجین ، زوج و زوجه و یا حتی وکلای آنان ، باید در روز و ساعتی که تعیین شده در ابلاغیه به همراه مدارک مورد نیاز ، به دادگاه مراجعه کنند .

    موسسه تهران طلاق آماده مشاوره رایگان در زمینه طلاق ،حضانت ،اجرت المثل و.. می باشد .وکیل طلاق توافقی این موسسه مشاور و راهنمای شما در تمام مراحل طلاق توافقی می باشد . 

    مشاوره در دادگاه ، مرحله بعدی است که زوجین باید آن‌ را در روند طلاق توافقی ، طی کنند . و در صورتی که مشاوره های لازم به نتیجه نرسید و مثمر ثمر نبود و زوج و زوجه نیز یا وکلای آنان ، به طلاق اصرار داشته باشند در چنین وضعیتی ، مشاورین خانواده با ذکر کردن دلایل در خصوص عدم صلاحیت یا صلاحیت زوج و زوجه ، در مورد توافق و جدایی زوج و زوجه ، اظهار نظر کنند . 

    پس از آن توافق نامه به وسیله مشاورین خانواده تکمیل می شود و در نهایت به امضا زوجین خواهد رسید و به وکلای زوجین و یا حتی به زوج و زوجه ، تحویل داده خواهد شد تا برای صادر شدن گواهی عدم امکان سازش ، به دادگاه خانواده ارائه دهند ‌. این توافقات در مورد : مهریه ، نفقه ، جهیزیه ، حضانت فرزند یا فرزندان ، و … می باشد .

    مرحله بعدی احراز باردار بودن و یا باردار نبودن زن است . که این احراز بارداری از جانب دادگاه به جهت صادر کردن گواهی عدم امکان سازش ، الزامی است .

    پس از آن که زوجین مواردی که ذکر شد را طی کردند ، باید مجددا به دادگاه خانواده مراجعه کنند و دادگاه با در نظر گرفتن نظر مشاور و … گواهی عدم امکان سازش زوج و زوجه را ، صادر می کند .

    پس از آن که گواهی عدم امکان سازش زوجین صادر شد ، زوج و زوجه و یا حتی وکلای آنان ، ظرف سه ماه فرصت دارند تا با در دست داشتن مدارک لازم و گواهی عدم امکان سازش ، به دفتر رسمی طلاق مراجعه کنند . و پس از آن که صیغه طلاق بین زوج و زوجه جاری شد و طلاق نیز ثبت شد ، مراحل طلاق توافقی به اتمام خواهد رسید .

    وکیل تضمینی طلاق توافقی 

     باتوجه به اینکه طلاق توافقی یکی از سریعترین راههای طلاق و جدائی برای زوجین می باشد اما باز هم برخی از زوجین خواهان تسریع در امر طلاق توافقی می باشند و می خواهند که امور طلاق انها به سرعت بسیار بالاتری انجام شود .

    گروه تخصصی تهران طلاق با استفاده از امور بسیار جزئی قانون حمایت خانواده و همچنین قانون حمایت خانواده و با استفاده از وکلای تضمینی قادر هستند که نهایتا در سه  روز تا یک هفته تمامی  امور شما را به نتیجه برسانند .

     اگر می خواهید از وکلای تضمینی ما استفاده نمایید می توانید با شماره های ما در سایت تماس گرفته تا در اسرع وقت امورات شما به سرانجام برسد . 

    طلاق توافقی چیست شرایط طلاق توافقی چیست مراحل طلاق توافقی چیست اولین اقدام برای طلاق توافقی چیست نوع طلاق توافقی چیست غربالگری طلاق توافقی چیست حکم طلاق توافقی چیست علت طلاق توافقی چیست ماهیت طلاق توافقی چیست معنی طلاق توافقی چیست عده طلاق توافقی چیست طلاق توافقی بائن چیست طلاق توافقی چیست پیام نور طلاق توافقی چیست پی دی اف طلاق توافقی چیست پرداخت طلاق توافقی چیست پزشکی قانونی طلاق توافقی چیست پرند طلاق توافقی چیست پایان نامه طلاق توافقی چیست پرسش و پاسخ طلاق توافقی چیست پزشک قانونی نی نی سایت طلاق توافقی چیست پارتی طلاق توافقی چیست پنهان طلاق توافقی چیست تبادل نظر طلاق توافقی چیست تفکر هفتم طلاق توافقی چیست تفکر هشتم طلاق توافقی چیست تاریخ یازدهم طلاق توافقی چیست توضیح طلاق توافقی چیست تبریز طلاق توافقی چیست تصمیم طلاق توافقی چیست تعلق میگیرد طلاق توافقی چیست تفاوقی طلاق توافقی چیست تمکین طلاق توافقی چیست ثبت نام طلاق توافقی چیست ثبت طلاق توافقی چیست ثبت احوال طلاق توافقی چیست ثبت اسناد طلاق توافقی چیست ثلاثه طلاق توافقی چیست ثبتی طلاق توافقی چیست جغرافیا دهم طلاق توافقی چیست جواب طلاق توافقی چیست جغرافیا دوازدهم انسانی طلاق توافقی چیست جهیزیه طلاق توافقی چیست جلسه دادگاه دارد طلاق توافقی چیست جلسه مشاوره دارد طلاق توافقی چیست جدول طلاق توافقی چیست جوریه طلاق توافقی چیست جاری طلاق توافقی چیست جلسه طلاق توافقی چیست چقدر طول میکشد طلاق توافقی چیست و چگونه است حق طلاق توافقی چیست در طلاق توافقی حق زن چیست طلاق توافقی خلعی چیست طلاق توافقی خلع چیست فرق طلاق توافقی با طلاق خلع و مبارات چیست طلاق توافقی چیست دفاعی نهم طلاق توافقی چیست دینی هشتم طلاق توافقی چیست دفاعی دهم طلاق توافقی چیست دینی نهم طلاق توافقی چیست دینی یازدهم طلاق توافقی چیست در محضر طلاق توافقی چیست در مشهد چقدر زمان میبرد طلاق توافقی چیست در شورای حل اختلاف طلاق توافقی چیست در اصفهان طلاق توافقی چیست در عقد نی نی سایت طلاق 
    5/5 - (1 امتیاز)
    نوشته های تازه
    طلاق توافقی در صباشهر
    طلاق توافقی در صومعه سرا ‏
    طلاق توافقی در بندر دیلم
    طلاق توافقی در محلات
    طلاق توافقی در تکاب

    اشتراک گذاری

    Facebook
    Twitter
    LinkedIn

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا