مشاوره رایگان

(ساعات اداری)

  • 0910-1362-807

  • طلاق

    نمونه دادخواست فرجام خواهی طلاق + وکیل متخصص

    در واقع فرجام خواهی در طلاق ، منجر به بررسی مجدد حکم طلاق صادر شده از دادگاه خانواده ، نمی شود و با فرجام خواهی حکم جدیدی برای طلاق ، در دیوار عالی کشور صادر نمی‌‌ شود . بلکه در دیوان عالی کشور رای طلاق صادر شده از دادگاه ، از این جهت رسیدگی خواهد شد که مطابق با قوانین و موازین شرعی ، باشد که اگر مطابق با قوانین و موازین شرعی نباشد و مغایرت داشته باشد .

    در این صورت ، دیوان عالی کشور حکم صادر شده از دادگاه را ،‌ نقض می‌ کند و برای رسیدگی مجدد ، پرونده را به شعبه هم عرض ارجاع خواهد داد . و به تبع اجرای حکم طلاق زوجین متوقف خواهد شد . ( بر طبق ماده ۳۶۸ قانون آیین دادرسی مدنی : آراء دادگاه های تجدید نظر استان قابل فرجام خواهی نیست مگر در موارد زیر : الف ) احکام : احکام راجع به اصل نکاح و فسخ آن ، طلاق ، نسب ، حجر‌ و وقف . ب ) …. ) .

    جهات فرجام خواهی در طلاق ، عبارتند از : هنگامی که یکی از طرفین ادعا کند که دادگاه صادر کننده رای طلاق ، صلاحیت ذاتی برای رسیدگی در این امر‌‌ را نداشته است ، ( اما در خصوص صلاحیت محلی : وقتی که نسبت به آن ایراد شده باشد ) ، و یا هنگامی که یکی از طرفین ادعا کند که رای صادر شده از دادگاه بر خلاف موازین شرعی و مقرارت قانونی می باشد ، و یا ادعای عدم رعایت کردن اصول دادرسی از دیگر موارد جهات فرجام خواهی در خصوص طلاق می باشد .

    در واقع حقوق اصحاب دعوا و قواعد آمره در صورتی که به قدری اهمیت داشته باشند که رای صادر شده از دادگاه را از اعتبار قانونی بیندازد ، یا ادعای صادر کردن آرای طلاق مغایر با یک دیگر در موضوعی واحد و اصحاب دعوایی واحد ( بین همان اصحاب دعوا ) بدون این که سبب قانونی تغییر کرده باشد ، و یا عدم توجه کردن به دلایل طلاق و یا حتی نقض تحقیقات طلاق و همچنین عدم توجه کردن به مدافعات زوجین و یا حتی عدم توجه کردن به مفاد صریح عقد طلاق ، یا مفاد اسباب توجیهی رای طلاق که از دادگاه مربوطه صادر شده است با ماده ای دیگر که معنای دیگری دارد تطبیق داده شده است ، و … .

    ( لازم به ذکر است که بر طبق ماده ۳۷۷ قانون آیین دادرسی مدنی که می فرماید : در صورت وجود یکی از موجبات نقض ، رای مورد تقاضای فرجام نقض می شود ، اگر چه فرجام خواه به آن جهت که مورد نقض قرار گرفته استناد نکرده باشد ) .

    در خصوص مهلت فرجام خواهی طلاق ، باید افزود که مهلت فرجام خواهی برای افرادی که ساکن ایران هستند ، بیست روز ، و برای افرادی که مقیم خارج از کشور می باشند دو ماه ، از تاریخ ابلاغ رای طلاق محسوب می شود .

    در دادخواست فرجام خواهی طلاق بر طبق ماده ۳۸۰ قانون آیین دادرسی مدنی که می فرماید : (( در دادخواست باید نکات زیر قید شود : ۱.نام و نام خانوادگی و اقامتگاه و سایر مشخصات فرجام خواه و وکیل او در صورتی که دادخواست را وکیل داده باشد .

    ۲. نام و نام خانوادگی و اقامتگاه و سایر مشخصات فرجام خوانده ، ۳. حکم یا قراری که از آن درخواست فرجام شده است ، ۴. دادگاه صادر کننده رای ، ۵. تاریخ ابلاغ رای ، ۶ . دلایل فرجام خواهی . )) باید قید شود .

    موسسه  تهران طلاق در زمینه نفقه ،مهریه ،طلاق توافقی ،حضانت  و… مشاور و پشتیبان شما  تا رسیدن به نتیجه نهایی می باشد .وکلای این مجموعه شامل وکیل نفقه  ،وکیل خانواده  ،وکیل طلاق و… می باشند .

     

    نمونه دادخواست فرجام خواهی طلاق نمونه فرم دادخواست فرجام خواهی طلاق نمونه دادخواست فرجام خواهی از طلاق نمونه لایحه فرجام خواهی طلاق از طرف زوجه نمونه لایحه فرجام خواهی طلاق از طرف زوج نمونه لایحه فرجام خواهی از طلاق 
    3.4/5 - (5 امتیاز)

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا