مشاوره رایگان

(ساعات اداری)

  • 0910-1362-807

  • هزینه طلاق توافقی + مراحل + قوانین جدید 1401

    هزینه طلاق توافقی

     

    هزینه طلاق توافقی  و انجام سریع طلاق یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های کسانی است که می‌خواهند خیلی سریع متارکه کنند. اما احتمالاً این پرسش برای شما مطرح است که از بین روش‌های دیگر و طلاق یک‌طرفه چرا معمولاً توسط وکلا و افراد باتجربه در حوزه‌های حقوقی پیشنهاد می‌شود که طلاق به روش توافقی انجام شود؟ خوب چند شرط مهم وجود دارد.

    نخست این که مراحل  طلاق توافقی یک‌سوم و یا کم تر از دیگر روش‌ها است. هزینه طلاق توافقی به‌مراتب برای طرفین کم تر بوده و همین‌طور به دلیل شرط وکیل در این روش طلاق، شما درگیر مسیر پیگیری دعاوی حقوقی خود نمی‌شوید و حتی وکیل می‌تواند بدون حضور شما در دادگاه و جلسات داوری کار را انجام دهد. خوب حالا مسئله از نحوه انتخاب بهترین روش طلاق به مرحله انتخاب وکیل طلاق توافقی می‌رسد.

    حق دارید که در این مورد دچار شک و گمان شوید. هیچ تعهدی وجود دارد که وکلای در دسترس عملکرد خوبی داشته باشند. با یک جستجو متوجه وب‌سایت‌ها و مؤسسه‌های وکیل یابی متعددی می‌شوید. اما کدام یک از آن‌ها برای نتیجه‌گیری سریع بهتر هستند؟ اصلاً ویژگی وکیل طلاق توافقی چیست؟ هزینه طلاق توافقی چقدر است و آیا می‌توانیم در کمترین زمان ممکن طلاق بگیریم؟

    خوب لازم به ذکر است که مؤسسه تهران طلاق به شما اجازه متارکه در عرض 3 1 14 روز را می‌دهد. این پروسه در حالت عادی و در بهترین وضعیت نزدیک به سه ماه طول خواهد کشید.

    قیمت طلاق توافقی

    معمولاً در مورد هزینه طلاق توافقی سؤالات بی‌شمار است. بسیاری انتظار دارند که وکیل طلاق توافقی کل پروسه متارکه را خودش پیگیری کرده و حتی افراد در دادگاه و یا دفتر طلاق هم حضور نداشته باشند.

    در ادامه قصد بررسی مزایای استفاده از خدمات وکیل طلاق توافقی را خواهیم داشت.

    اول این که در تمامی مراحل شما ملزم به استفاده از وکیل هستید. در نتیجه پروسه پیگیری پرونده، لایحه و همین‌طور تنظیم دادخواست سریع‌تر انجام می‌شود. طرفین پیش از دریافت گواهی عدم سازش لازم است که با یکدیگر بر سر مسائل مختلف از جمله مهریه و… به توافق برسند. در نتیجه اگر از طلاق توافقی استفاده نکنند. روند رسیدگی به پرونده آن‌ها در دادگاه‌های خانواده و دادگاه‌های شهرستان به‌مراتب طولانی‌تر می‌شود. ضمن این که در صورت انتخاب وکیل طلاق توافقی هیچ‌کدام از زوجین نیازی به مراجعه‌های مکرر به دادگستری و دفتر وکالت ندارند.

    تمامی مراحل طلاق به‌صورت غیرحضوری قابل انجام است. مشاوره تلفنی و ارتباط اینترنتی و چت آنلاین ازروی سایت نیز از جمله مفیدترین خدماتی است که این مؤسسه در اختیار موکلان خود قرار می‌دهد. توجه کنید که تنظیم دادخواست در پرونده‌های حقوقی اهمیت زیادی دارد. در نتیجه شما به چنین پرونده‌ای در طلاق توافقی نیز نیاز دارید. درصورتی‌که این دادخواست ناقص و با ایراد تنظیم شود. برگشت می‌خورد و قطعاً پروسه رسیدگی به پرونده شما نیز طولانی‌تر می‌شود.

    حضور وکیل طلاق توافقی هم موجب کاهش هزینه و هم سبب بالارفتن سرعت رسیدگی به پرونده خواهد شد. در نتیجه اگر با همسر خود توافق کرده‌اید که در مدت‌زمان کوتاهی از هم جدا شوید. قطعاً انتخاب وکیل طلاق توافقی فوری منطقی‌ترین عمل است.

    وکیل طلاق توافقی

    قطعاً انتخاب یک وکیل شامل هزینه و حق‌الوکاله خواهد بود. اما توجه کنید که شما به دلیل عدم آشنایی با روند رسیدگی به پرونده‌ها و محدودیت‌هایی که در دادگاه‌های خانواده وجود دارد ممکن است از سه ماه تا یک سال درگیر این پرونده‌ها شوید. عموماً پیگیری پرونده‌های خانوادگی و موضوعات طلاق چون مجرمی در کنار نیست و صرفاً باید به اسناد و مدارک اعتنا کرد طاقت‌فرسا و طولانی است.

    هزینه طلاق توافقی نسبت به دیگر روش‌های طلاق به‌مراتب پایین‌تر است. در دیگر روش‌های طلاق شما نیاز به لایحه نویسی، تنظیم دادخواست و یا توافق بر سر حقوق یکدیگر دارید. اما با مراجعه به دفتر مؤسسه تهران طلاق به شما فرم هشت‌گانه ارائه می‌شود. اما احتمالاً برایتان این پرسش ایجاد می‌شود که فرم هشت‌گانه طلاق چیست و چه کاربردی دارد؟ به زبان ساده در واقع در این فرم تمامی حق‌وحقوق طرفین آورده شده است. تکلیف مواردی چون مهریه، شیربها، اجرت‌المثل، حضانت و … مشخص شده است. در نتیجه دیگر لازم نیست که پرونده شما برای حل‌وفصل این موضوعات برگشت بخورد.

    مدت‌زمان طلاق توافقی

    خوب قطعاً اطلاعات نسبی در مورد مراحل و روش‌های طلاق دارید و می‌دانید که طلاق توافقی بهترین گزینه از نظر سرعت انجام پروسه طلاق است. نخست باید تکلیف مهریه، حضانت، نفقه، نفقه فرزند و اموال مشخص شود. پس از آن بخشیدن یا عدم بخشیدن مهریه و یا دریافت حضانت از طرف مقابل به‌صورت قانونی و رسمی در فرم هشت‌گانه طلاق درج می‌شود. ثبت‌نام در سامانه تصمیم انجام شده و سپس شرکت در جلسات مشاوره طلاق سازمان بهزیستی آغاز می‌گردد. پس از انجام این مشاوره‌ها دادخواست طلاق توافقی نیز ثبت شده و سپس طرفین باید در جلسات دادگاه حضور داشته باشند. حال این جلسات بستگی به پرونده و روند پیگیری آن خواهد داشت.

    در ادامه وقتی دادگاه ناسازگاری زوجین را تأیید کرد، یک گواهی عدم سازش ثبت و در دسترس دفتر طلاق قرار می‌گیرد. زوجین می‌توانند در دفاتر طلاق سراسر کشور صیغه طلاق را جاری کنند. حال اگر هزینه طلاق توافقی را ملاک ندانید و یک وکیل انتخاب کنید. شما تنها 15 درصد از این مراحل را انجام می‌دهید. یعنی صرفاً تکلیف اموال و حقوق بر گردن یکدیگر را مشخص می‌کنید که این کار نیز کم تر از چند ساعت طول می‌کشد.

    طلاق توافقی با وکیل چقدر طول می‌کشد؟

    خوب سؤال کلیدی و مهم دیگر، من قصد طلاق توافقی فوری را دارم و به من پیشنهاد کرده‌اند که یک وکیل طلاق انتخاب کنم، در صورت استفاده از خدمات وکالت طلاق مؤسساتی مانند مؤسسه تهران طلاق چه مدت طول می‌کشد که گواهی عدم سازش ما صادر شده و بتوانیم متارکه کنیم؟ در پاسخ به این سؤال باید عرض کنیم که باتوجه‌به پلن‌های طلاق فوری که مؤسسه تهران طلاق در اختیار شما قرار می‌دهد. این کار در عرض 3 و 14 روز قابل انجام است. در غیر این صورت و بنا به روند عادی پروسه طلاق توافقی در دادگاه‌های ایران از سه تا چهار ماه به طول می‌انجامد.

    بر اساس قوانین طلاق مدت‌زمان مشاوره 45 روز می‌باشد. البته که نیاز است نظر کارشناس در خصوص میزان پیشروی پرونده و سازگاری زوجین نیز به دادگاه ارسال شود. برای طلاق نیاز به نظر پزشکی قانونی می‌باشد. درصورتی‌که طرفین در دوره عقد قصد متارکه داشته باشند. اگر خانم باکره باشد نیمی از مهریه به او تعلق خواهد گرفت. خوب معمولاً طلاق در دوره عقد برای زوجین بسیار سخت است و باتوجه‌به شرایط روحی که دارند نمی‌دانند دقیقاً باید در خصوص تصمیمات چگونه عمل کنند. پس وارد دوری پرپیچ‌وخم می‌شوند و نمی‌توانند پرونده را پیش ببرند. در این وضعیت با پرداخت هزینه طلاق توافقی و داشتن یک مشاور حقوقی در کنار خود می‌توانند این مشکلات را تا 90 درصد حل کنند.

    بخشنامه جدید طلاق توافقی

    بر اساس قوانین جدید طلاق مراکز و دفاتر الکترونیکی قضایی دیگر قادر به صدور و ثبت دادخواست طلاق بدون دریافت گواهی از مراکز مشاوره بهزیستی و غربالگری نیستند. یعنی ابتدا لازم است که مدارک عدم سازش و پیشرفت سازش از سوی بهزیستی دریافت شود. برای زوجینی که خارج از ایران هستند نیز این پرسش ایجاد می‌شود که آیا می‌توانیم بدون حضور در ایران به‌صورت غیرحضوری از یکدیگر طلاق بگیریم؟ ما در تمامی موارد با هم توافق داریم.

    خوب در این وضعیت باید عرض کنیم که بله شما می‌توانید مدارک خود را برای وکیل طلاق توافقی ارسال کنید. هزینه طلاق توافقی نصف بسیاری از روش‌های دیگر برای طلاق می‌باشد. همین‌طور طلاق توافقی از نظر دادگاه‌های خانواده بهترین راهکار برای جدایی است. چون تکلیف همه چیز در آن مشخص می‌شود.

    طرفین برای طلاق توافقی نیاز است که در سامانه بهزیستی عضو شده و وقت مشاوره دریافت کنند. دفاتر الکترونیکی قضایی نیز هیچ اجباری برای دریافت زمان مشاوره نخواهند داشت. حتی شما و یا وکیل نیز می‌تواند این کار را انجام دهد. معمولاً تعداد جلسات مشاوره طلاق توافقی 4 جلسه در یک ماه خواهد بود. درصورتی‌که طرفین قادر به حضور در این جلسات نباشند می‌توانند آن را به ماهی یک‌بار کاهش دهند. اما در نهایت لازم است که دوره مشاوره گذرانده شود.

    هزینه طلاق توافقی غیرحضوری و غیابی

    هزینه طلاق توافقی برای روش‌های غیرحضوری و کسانی که خارج از کشور هستند نیز مسئله مهمی است. در این وضعیت نخست طرفین باید سر مسائل مختلف با یکدیگر به توافق برسند. توافق برای حضانت فرزند از نظر دادگاه‌های خانواده اهمیت زیادی دارد.

    در این مورد مرد، می‌تواند حضانت فرزند را دریافت کرده و مثلاً در مقابل زن مهریه را به او ببخشد یا بذل کند. هزینه طلاق توافقی نیز شامل مشاوره‌های اجباری سازمان بهزیستی، هزینه وکیل، هزینه دادرسی و تعرفه خدمات الکترونیکی دفاتر قضایی و هزینه مشاوره و حضور در دادگاه و دفترخانه برای انجام غیرحضوری در پرونده‌های طلاق و جاری کردن صیغه جدایی و متارکه است. ضمن این که شما برای دریافت اطلاعات کامل در مورد هزینه مشاوره و… می‌توانید به وکلای مجرب مؤسسه تهران طلاق به‌صورت مستقیم ارتباط داشته باشید.

    سؤال می‌شود که ما در شهرستان هستیم. آیا می‌توانیم از خدمات وکیل طلاق توافقی مؤسسه تهران طلاق استفاده کنیم؟ خوب بله از نظر موقعیت جغرافیایی محدودیتی وجود ندارد. در هر منطقه که باشید می‌توانید با یک تماس تلفنی مشاوره‌های لازم در این زمینه را دریافت کرده و از وکیل خود حتی در ساعات غیراداری مشاوره بخواهید. اگر می‌خواهید در مورد هزینه طلاق توافقی و هزینه مشاوره بدانید که باید بگوییم مشاوره تلفنی برای شما رایگان خواهد بود.

    بخشش مهریه و حضانت در طلاق توافقی

    سؤال پرسیده شده که آیا زن حتماً باید در طلاق توافقی مهریه خود را ببخشد؟ چنین قانونی وجود ندارد. البته درصورتی‌که طلاق از نوع خلع و بائن باشد. ضروری است که مهریه از طرف زن بخشیده شود. در غیر این صورت نیازی به بخشش نیست. این رقم و میزان بخشیدن کاملاً بستگی به خانم دارد و هیچ اجبار و محدودیتی در آن وجود ندارد. حتی می‌تواند کل مهریه‌اش را به همسرش ببخشد. در نتیجه هرچند کم و یا زیاد می‌تواند مهریه را در طلاق بائن به شوهر بخشیده و سپس پروسه طلاق را آسان‌تر کند. حضانت نیز بازهم با توافق به طرفین اعطا می‌شود. به این صورت است که برای دختر و پسر تا سن هفت‌سالگی حضانت با مادر و پس از آن تا سن تکلیف شرعی و مطابق قوانین اسلامی با پدر است. سپس طرفین می‌توانند تصمیم بگیرند.

    سؤالات متداول در طلاق فوری توافقی

    باتوجه‌به پیچیدگی علوم‌انسانی و حقوق قضایی معمولاً برای زوجین پیش از طلاق و در مراحل مختلف سؤالات زیادی ایجاد می‌شود. از طرفی آن‌ها مدام نمی‌توانند به دفتر وکیل مراجعه کرده و به او حق مشاوره پرداخت کنند. هم فرصت زیادی از طرفین می‌گیرد و هم جلسات مشاوره وکلای پایه یک دادگستری و هزینه طلاق توافقی با مشاوره‌های حضوری عموماً بالا است.

    در نتیجه مؤسسه تهران طلاق در یک نوآوری خدمات مشاوره‌ای را به‌صورت غیرحضوری و حتی از طریق واتس‌اپ نیز ارائه می‌دهد. البته هزینه طلاق توافقی خیلی کم تر از دیگر روش‌ها است. اما به‌طورکلی سؤال پرسیده می‌شود که اگر زوجین در عرض سه ماه تا پس از صدور گواهی عدم سازش به دفترخانه مراجعه نکنند. تکلیف چیست؟ در این مورد باید عرض کنیم که اعتبار گواهی عدم سازش طلاق توافقی ساقط خواهد شد.

    درصورتی‌که زن در دفترخانه حاضر نشود چطور؟ در این وضعیت آقا می‌تواند باتوجه‌به توافق‌هایی که صورت‌گرفته است به وکیل خود این حق را بدهد که حتی بدون حضور خودش صیغه طلاق را جاری کند. حتماً دفتر طلاق این مسئله را بررسی و سپس انجام خواهد داد.

    مدارک موردنیاز برای طلاق فوری توافقی

    سؤال مهم دیگر در مورد مدارک و اسنادی است که زوجین برای طلاق توافقی نیاز خواهند داشت و باید آن‌ها را به همراه داشته باشند:

    1. اصل مدرک عقدنامه و یا رونوشت آن که توسط دفتر ازدواج تأیید شده و اعتبار دارد.
    2. اصل و کپی شناسنامه زن و مرد
    3. اصل و کپی کارت ملی (اگر کارت ملی در دسترس نیست و یا این که گم شده است اطلاع از شماره ملی کفایت می‌کند)
    4. وکالت محضری درصورتی‌که زن حق طلاق را دریافت کرده باشد.
    5. توافق‌نامه و فرم هشت‌گانه بر سر مسائل و حقوقی که زوجین نسبت به یکدیگر دارند.
    6. گواهی عدم بارداری زوجه که توسط پزشکی قانونی صادر شده و باید مورد تأیید دادگاه باشد.
    7. گواهی بکارت درصورتی‌که طلاق در دوران نامزدی رخ دهد.
    8. نظر و گواهی تأیید عدم سازش مشاور بهزیستی

    درصورتی‌که طرفین بر سر مسائل با هم توافق نکرده باشند. پروسه پرونده کمی زمان بر و پیچیده خواهد شد و نیاز است که دادگاه خود در مورد این حقوق تصمیم‌گیری کند. بهتر است که این کار را خودتان قبل از هر چیزی انجام دهید.

    دکمه بازگشت به بالا