مشاوره رایگان

(ساعات اداری)

  • 0910-1362-807

  • هزینه طلاق توافقی + مراحل + قوانین جدید 1401

     

     

    هزینه طلاق توافقی  و انجام سریع طلاق یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های کسانی است که می‌خواهند خیلی سریع متارکه کنند. اما احتمالاً این پرسش برای شما مطرح است که از بین روش‌های دیگر و طلاق یک‌طرفه چرا معمولاً توسط وکلا و افراد باتجربه در حوزه‌های حقوقی پیشنهاد می‌شود که طلاق به روش توافقی انجام شود؟ خوب چند شرط مهم وجود دارد.

    نخست این که مراحل  طلاق توافقی یک‌سوم و یا کم تر از دیگر روش‌ها است. هزینه طلاق توافقی به‌مراتب برای طرفین کم تر بوده و همین‌طور به دلیل شرط وکیل در این روش طلاق، شما درگیر مسیر پیگیری دعاوی حقوقی خود نمی‌شوید و حتی وکیل می‌تواند بدون حضور شما در دادگاه و جلسات داوری کار را انجام دهد. خوب حالا مسئله از نحوه انتخاب بهترین روش طلاق به مرحله انتخاب وکیل طلاق توافقی می‌رسد.

    حق دارید که در این مورد دچار شک و گمان شوید. هیچ تعهدی وجود دارد که وکلای در دسترس عملکرد خوبی داشته باشند. با یک جستجو متوجه وب‌سایت‌ها و مؤسسه‌های وکیل یابی متعددی می‌شوید. اما کدام یک از آن‌ها برای نتیجه‌گیری سریع بهتر هستند؟ اصلاً ویژگی وکیل طلاق توافقی چیست؟ هزینه طلاق توافقی چقدر است و آیا می‌توانیم در کمترین زمان ممکن طلاق بگیریم؟

    خوب لازم به ذکر است که مؤسسه تهران طلاق به شما اجازه متارکه در عرض 3 1 14 روز را می‌دهد. این پروسه در حالت عادی و در بهترین وضعیت نزدیک به سه ماه طول خواهد کشید.

    قیمت طلاق توافقی

    معمولاً در مورد هزینه طلاق توافقی سؤالات بی‌شمار است. بسیاری انتظار دارند که وکیل طلاق توافقی کل پروسه متارکه را خودش پیگیری کرده و حتی افراد در دادگاه و یا دفتر طلاق هم حضور نداشته باشند.

    در ادامه قصد بررسی مزایای استفاده از خدمات وکیل طلاق توافقی را خواهیم داشت.

    اول این که در تمامی مراحل شما ملزم به استفاده از وکیل هستید. در نتیجه پروسه پیگیری پرونده، لایحه و همین‌طور تنظیم دادخواست سریع‌تر انجام می‌شود. طرفین پیش از دریافت گواهی عدم سازش لازم است که با یکدیگر بر سر مسائل مختلف از جمله مهریه و… به توافق برسند. در نتیجه اگر از طلاق توافقی استفاده نکنند. روند رسیدگی به پرونده آن‌ها در دادگاه‌های خانواده و دادگاه‌های شهرستان به‌مراتب طولانی‌تر می‌شود. ضمن این که در صورت انتخاب وکیل طلاق توافقی هیچ‌کدام از زوجین نیازی به مراجعه‌های مکرر به دادگستری و دفتر وکالت ندارند.

    تمامی مراحل طلاق به‌صورت غیرحضوری قابل انجام است. مشاوره تلفنی و ارتباط اینترنتی و چت آنلاین ازروی سایت نیز از جمله مفیدترین خدماتی است که این مؤسسه در اختیار موکلان خود قرار می‌دهد. توجه کنید که تنظیم دادخواست در پرونده‌های حقوقی اهمیت زیادی دارد. در نتیجه شما به چنین پرونده‌ای در طلاق توافقی نیز نیاز دارید. درصورتی‌که این دادخواست ناقص و با ایراد تنظیم شود. برگشت می‌خورد و قطعاً پروسه رسیدگی به پرونده شما نیز طولانی‌تر می‌شود.

    حضور وکیل طلاق توافقی هم موجب کاهش هزینه و هم سبب بالارفتن سرعت رسیدگی به پرونده خواهد شد. در نتیجه اگر با همسر خود توافق کرده‌اید که در مدت‌زمان کوتاهی از هم جدا شوید. قطعاً انتخاب وکیل طلاق توافقی فوری منطقی‌ترین عمل است.

    وکیل طلاق توافقی

    قطعاً انتخاب یک وکیل شامل هزینه و حق‌الوکاله خواهد بود. اما توجه کنید که شما به دلیل عدم آشنایی با روند رسیدگی به پرونده‌ها و محدودیت‌هایی که در دادگاه‌های خانواده وجود دارد ممکن است از سه ماه تا یک سال درگیر این پرونده‌ها شوید. عموماً پیگیری پرونده‌های خانوادگی و موضوعات طلاق چون مجرمی در کنار نیست و صرفاً باید به اسناد و مدارک اعتنا کرد طاقت‌فرسا و طولانی است.

    هزینه طلاق توافقی نسبت به دیگر روش‌های طلاق به‌مراتب پایین‌تر است. در دیگر روش‌های طلاق شما نیاز به لایحه نویسی، تنظیم دادخواست و یا توافق بر سر حقوق یکدیگر دارید. اما با مراجعه به دفتر مؤسسه تهران طلاق به شما فرم هشت‌گانه ارائه می‌شود. اما احتمالاً برایتان این پرسش ایجاد می‌شود که فرم هشت‌گانه طلاق چیست و چه کاربردی دارد؟ به زبان ساده در واقع در این فرم تمامی حق‌وحقوق طرفین آورده شده است. تکلیف مواردی چون مهریه، شیربها، اجرت‌المثل، حضانت و … مشخص شده است. در نتیجه دیگر لازم نیست که پرونده شما برای حل‌وفصل این موضوعات برگشت بخورد.

    مدت‌زمان طلاق توافقی

    خوب قطعاً اطلاعات نسبی در مورد مراحل و روش‌های طلاق دارید و می‌دانید که طلاق توافقی بهترین گزینه از نظر سرعت انجام پروسه طلاق است. نخست باید تکلیف مهریه، حضانت، نفقه، نفقه فرزند و اموال مشخص شود. پس از آن بخشیدن یا عدم بخشیدن مهریه و یا دریافت حضانت از طرف مقابل به‌صورت قانونی و رسمی در فرم هشت‌گانه طلاق درج می‌شود. ثبت‌نام در سامانه تصمیم انجام شده و سپس شرکت در جلسات مشاوره طلاق سازمان بهزیستی آغاز می‌گردد. پس از انجام این مشاوره‌ها دادخواست طلاق توافقی نیز ثبت شده و سپس طرفین باید در جلسات دادگاه حضور داشته باشند. حال این جلسات بستگی به پرونده و روند پیگیری آن خواهد داشت.

    در ادامه وقتی دادگاه ناسازگاری زوجین را تأیید کرد، یک گواهی عدم سازش ثبت و در دسترس دفتر طلاق قرار می‌گیرد. زوجین می‌توانند در دفاتر طلاق سراسر کشور صیغه طلاق را جاری کنند. حال اگر هزینه طلاق توافقی را ملاک ندانید و یک وکیل انتخاب کنید. شما تنها 15 درصد از این مراحل را انجام می‌دهید. یعنی صرفاً تکلیف اموال و حقوق بر گردن یکدیگر را مشخص می‌کنید که این کار نیز کم تر از چند ساعت طول می‌کشد.

    طلاق توافقی با وکیل چقدر طول می‌کشد؟

    خوب سؤال کلیدی و مهم دیگر، من قصد طلاق توافقی فوری را دارم و به من پیشنهاد کرده‌اند که یک وکیل طلاق انتخاب کنم، در صورت استفاده از خدمات وکالت طلاق مؤسساتی مانند مؤسسه تهران طلاق چه مدت طول می‌کشد که گواهی عدم سازش ما صادر شده و بتوانیم متارکه کنیم؟ در پاسخ به این سؤال باید عرض کنیم که باتوجه‌به پلن‌های طلاق فوری که مؤسسه تهران طلاق در اختیار شما قرار می‌دهد. این کار در عرض 3 و 14 روز قابل انجام است. در غیر این صورت و بنا به روند عادی پروسه طلاق توافقی در دادگاه‌های ایران از سه تا چهار ماه به طول می‌انجامد.

    بر اساس قوانین طلاق مدت‌زمان مشاوره 45 روز می‌باشد. البته که نیاز است نظر کارشناس در خصوص میزان پیشروی پرونده و سازگاری زوجین نیز به دادگاه ارسال شود. برای طلاق نیاز به نظر پزشکی قانونی می‌باشد. درصورتی‌که طرفین در دوره عقد قصد متارکه داشته باشند. اگر خانم باکره باشد نیمی از مهریه به او تعلق خواهد گرفت. خوب معمولاً طلاق در دوره عقد برای زوجین بسیار سخت است و باتوجه‌به شرایط روحی که دارند نمی‌دانند دقیقاً باید در خصوص تصمیمات چگونه عمل کنند. پس وارد دوری پرپیچ‌وخم می‌شوند و نمی‌توانند پرونده را پیش ببرند. در این وضعیت با پرداخت هزینه طلاق توافقی و داشتن یک مشاور حقوقی در کنار خود می‌توانند این مشکلات را تا 90 درصد حل کنند.

    بخشنامه جدید طلاق توافقی

    بر اساس قوانین جدید طلاق مراکز و دفاتر الکترونیکی قضایی دیگر قادر به صدور و ثبت دادخواست طلاق بدون دریافت گواهی از مراکز مشاوره بهزیستی و غربالگری نیستند. یعنی ابتدا لازم است که مدارک عدم سازش و پیشرفت سازش از سوی بهزیستی دریافت شود. برای زوجینی که خارج از ایران هستند نیز این پرسش ایجاد می‌شود که آیا می‌توانیم بدون حضور در ایران به‌صورت غیرحضوری از یکدیگر طلاق بگیریم؟ ما در تمامی موارد با هم توافق داریم.

    خوب در این وضعیت باید عرض کنیم که بله شما می‌توانید مدارک خود را برای وکیل طلاق توافقی ارسال کنید. هزینه طلاق توافقی نصف بسیاری از روش‌های دیگر برای طلاق می‌باشد. همین‌طور طلاق توافقی از نظر دادگاه‌های خانواده بهترین راهکار برای جدایی است. چون تکلیف همه چیز در آن مشخص می‌شود.

    طرفین برای طلاق توافقی نیاز است که در سامانه بهزیستی عضو شده و وقت مشاوره دریافت کنند. دفاتر الکترونیکی قضایی نیز هیچ اجباری برای دریافت زمان مشاوره نخواهند داشت. حتی شما و یا وکیل نیز می‌تواند این کار را انجام دهد. معمولاً تعداد جلسات مشاوره طلاق توافقی 4 جلسه در یک ماه خواهد بود. درصورتی‌که طرفین قادر به حضور در این جلسات نباشند می‌توانند آن را به ماهی یک‌بار کاهش دهند. اما در نهایت لازم است که دوره مشاوره گذرانده شود.

    هزینه طلاق توافقی غیرحضوری و غیابی

    هزینه طلاق توافقی برای روش‌های غیرحضوری و کسانی که خارج از کشور هستند نیز مسئله مهمی است. در این وضعیت نخست طرفین باید سر مسائل مختلف با یکدیگر به توافق برسند. توافق برای حضانت فرزند از نظر دادگاه‌های خانواده اهمیت زیادی دارد.

    در این مورد مرد، می‌تواند حضانت فرزند را دریافت کرده و مثلاً در مقابل زن مهریه را به او ببخشد یا بذل کند. هزینه طلاق توافقی نیز شامل مشاوره‌های اجباری سازمان بهزیستی، هزینه وکیل طلاق ، هزینه دادرسی و تعرفه خدمات الکترونیکی دفاتر قضایی و هزینه مشاوره و حضور در دادگاه و دفترخانه برای انجام غیرحضوری در پرونده‌های طلاق و جاری کردن صیغه جدایی و متارکه است. ضمن این که شما برای دریافت اطلاعات کامل در مورد هزینه مشاوره و… می‌توانید به وکلای مجرب مؤسسه تهران طلاق به‌صورت مستقیم ارتباط داشته باشید.

    سؤال می‌شود که ما در شهرستان هستیم. آیا می‌توانیم از خدمات وکیل طلاق توافقی مؤسسه تهران طلاق استفاده کنیم؟ خوب بله از نظر موقعیت جغرافیایی محدودیتی وجود ندارد. در هر منطقه که باشید می‌توانید با یک تماس تلفنی مشاوره‌های لازم در این زمینه را دریافت کرده و از وکیل خود حتی در ساعات غیراداری مشاوره بخواهید. اگر می‌خواهید در مورد هزینه طلاق توافقی و هزینه مشاوره بدانید که باید بگوییم مشاوره تلفنی برای شما رایگان خواهد بود.

    بخشش مهریه و حضانت در طلاق توافقی

    سؤال پرسیده شده که آیا زن حتماً باید در طلاق توافقی مهریه خود را ببخشد؟ چنین قانونی وجود ندارد. البته درصورتی‌که طلاق از نوع خلع و بائن باشد. ضروری است که مهریه از طرف زن بخشیده شود. در غیر این صورت نیازی به بخشش نیست. این رقم و میزان بخشیدن کاملاً بستگی به خانم دارد و هیچ اجبار و محدودیتی در آن وجود ندارد. حتی می‌تواند کل مهریه‌اش را به همسرش ببخشد. در نتیجه هرچند کم و یا زیاد می‌تواند مهریه را در طلاق بائن به شوهر بخشیده و سپس پروسه طلاق را آسان‌تر کند. حضانت نیز بازهم با توافق به طرفین اعطا می‌شود. به این صورت است که برای دختر و پسر تا سن هفت‌سالگی حضانت با مادر و پس از آن تا سن تکلیف شرعی و مطابق قوانین اسلامی با پدر است. سپس طرفین می‌توانند تصمیم بگیرند.

    سؤالات متداول در طلاق فوری توافقی

    باتوجه‌به پیچیدگی علوم‌انسانی و حقوق قضایی معمولاً برای زوجین پیش از طلاق و در مراحل مختلف سؤالات زیادی ایجاد می‌شود. از طرفی آن‌ها مدام نمی‌توانند به دفتر وکیل مراجعه کرده و به او حق مشاوره پرداخت کنند. هم فرصت زیادی از طرفین می‌گیرد و هم جلسات مشاوره وکلای پایه یک دادگستری و هزینه طلاق توافقی با مشاوره‌های حضوری عموماً بالا است.

    در نتیجه مؤسسه تهران طلاق در یک نوآوری خدمات مشاوره‌ای را به‌صورت غیرحضوری و حتی از طریق واتس‌اپ نیز ارائه می‌دهد. البته هزینه طلاق توافقی خیلی کم تر از دیگر روش‌ها است. اما به‌طورکلی سؤال پرسیده می‌شود که اگر زوجین در عرض سه ماه تا پس از صدور گواهی عدم سازش به دفترخانه مراجعه نکنند. تکلیف چیست؟ در این مورد باید عرض کنیم که اعتبار گواهی عدم سازش طلاق توافقی ساقط خواهد شد.

    درصورتی‌که زن در دفترخانه حاضر نشود چطور؟ در این وضعیت آقا می‌تواند باتوجه‌به توافق‌هایی که صورت‌گرفته است به وکیل خود این حق را بدهد که حتی بدون حضور خودش صیغه طلاق را جاری کند. حتماً دفتر طلاق این مسئله را بررسی و سپس انجام خواهد داد.

    مدارک موردنیاز برای طلاق فوری توافقی

    سؤال مهم دیگر در مورد مدارک و اسنادی است که زوجین برای طلاق توافقی نیاز خواهند داشت و باید آن‌ها را به همراه داشته باشند:

    1. اصل مدرک عقدنامه و یا رونوشت آن که توسط دفتر ازدواج تأیید شده و اعتبار دارد.
    2. اصل و کپی شناسنامه زن و مرد
    3. اصل و کپی کارت ملی (اگر کارت ملی در دسترس نیست و یا این که گم شده است اطلاع از شماره ملی کفایت می‌کند)
    4. وکالت محضری درصورتی‌که زن حق طلاق را دریافت کرده باشد.
    5. توافق‌نامه و فرم هشت‌گانه بر سر مسائل و حقوقی که زوجین نسبت به یکدیگر دارند.
    6. گواهی عدم بارداری زوجه که توسط پزشکی قانونی صادر شده و باید مورد تأیید دادگاه باشد.
    7. گواهی بکارت درصورتی‌که طلاق در دوران نامزدی رخ دهد.
    8. نظر و گواهی تأیید عدم سازش مشاور بهزیستی

    درصورتی‌که طرفین بر سر مسائل با هم توافق نکرده باشند. پروسه پرونده کمی زمان بر و پیچیده خواهد شد و نیاز است که دادگاه خود در مورد این حقوق تصمیم‌گیری کند. بهتر است که این کار را خودتان قبل از هر چیزی انجام دهید.

     

     

    طلاق در حال حاضر به چند روش در ایران قابل‌پیگیری و انجام است. عموماً بیشتر زوجین به دنبال سریع‌ترین، ارزان‌ترین و بهترین روش طلاق هستند. مراحل طلاق توافقی معمولاً نسبت به دیگر روش‌ها پیچیدگی کمتری دارد. البته این در صورتی است که وکیل طلاق انتخاب کنید. چرا می‌گوییم که طلاق به روش توافقی آسان‌تر است؟ خوب اصل مهم در هر متارکه حق و حقوقی است که زوجه بر گردن مرد و مرد بر گردن همسر خود دارد. از طرفی تکلیف همه چیز در طلاق توافقی روشن می‌شود و در نتیجه خیلی معطل رسیدگی دادگاه و یا تصمیم‌گیری نخواهید شد.

    وقتی شما به سراغ این مطلب آمده‌اید، قطعاً می‌خواهید با مراحل و نحوه طی پروسه طلاق توافقی و مراحل طلاق توافقی با وکیل یا بدون وکیل آشنا شوید. پس با ما همراه باشید. همین‌طور به پرسش‌های متداول شما در زمینه‌های مختلف و مرتبط با طلاق توافقی فوری نیز پاسخ می‌دهیم. به‌طورکلی و مراحل طلاق توافقی در تمامی استان‌ها و دادگاه‌های کشور بر اساس قوانین طلاق سال 1400 به یک صورت و یک فرم کلی است.

    مدت‌زمان طلاق توافقی

    بر اساس قوانین و طی روند معمولی که در ایران نیاز است که طی شود تا گواهی عدم سازش دریافت شده و صیغه طلاق جاری شود. دو تا سه ماه خواهد بود. این که شما مراحل طلاق توافقی را خیلی دقیق انجام دهید و پرونده شما برای بازنگری و یا اشتباه در تنظیم دادخواست دچار مشکل نشود، موجب می‌شود که پروسه طلاق توافقی خیلی سریع‌تر پیش برود.

    برای بسیاری از عزیزان باتوجه‌به این که با مراحل اداری و روند پیگیری پرونده در دادگاه‌ها آشنایی ندارند. خیلی سخت خواهد بود و علاوه بر وقت هزینه زیادی را نیز صرف می‌کنند. مؤسسه تهران طلاق پلن‌های ویژه و برای اولین‌بار در ایران به جهت انجام متارکه با مراحل طلاق توافقی ارائه می‌دهد. امکان طلاق توافقی در 3 روز، 14 روز و همین‌طور مدت‌زمان معمول و بدون وقفه وجود دارد.

    بسیاری از زوجین که به سراغ انتخاب وکیل از این مؤسسه می‌آیند. اذعان دارند که مدت‌زمان یکسان است درگیر پرونده طلاق توافقی شده و هنوز راهی را نیافته‌اند که بتوانند یک نتیجه نهایی بگیرند.

    طلاق توافقی از ابتدا تا انتها

    وقتی زوجین تصمیم به جدایی می‌گیرند. در اولین مرحله می‌بایست در سامانه تصمیم اداره کل بهزیستی کشور ثبت‌نام کنند. در واقع این مشاوره به‌صورت تخصصی و به جهت حل‌وفصل مشکل و اختلافات میان زوجین است. ریشه‌یابی مشکل شده و تا حد ممکن سعی می‌شود که از طلاق جلوگیری شود. ازاین‌رو این مشاوره تخصصی مدت‌زمان 45 روز به طول می‌انجامد و درصورتی‌که بنا به اصرار و ممانعت از طولانی شدن روند مشاوره، زوجین مایل به جدایی از هم باشند، گواهی عدم انصراف از طلاق توسط این مرکز صادر خواهد شد. ضمن این که توجه کنید در این روش زن و شوهر باید در جلسات حضور یافته و از طرفی ممکن است گاهی مراکز مشاوره بدون بررسی گواهی را صادر کنند. این تا حد زیادی بستگی به وکیل و نحوه طی مراحل طلاق توافقی نیز خواهد داشت.

    در حال حاضر و در سراسر ایران نیاز به حضور در دوره‌های مشاوره وجود دارد. پس از آن زن و شوهر باید در سامانه ثنا ثبت‌نام کرده و تا ابلاغیه‌ها را به‌صورت الکترونیکی دریافت کنند.

    در ادامه نیاز است که دادخواست طلاق را در مراکز الکترونیک قوه قضائیه ثبت کنید. حال این دادخواست را می‌توانید با گواهی عدم انصراف و یا بدون آن نیز ثبت کنید. زوجین باید در جلسه‌ای که برای آن‌ها آدرس و مشخصات و زمان پیامک می‌شود. حضور یابند. نیاز است که پرونده آن‌ها بادقت بررسی شده و در مواردی که نیاز است با هم به توافق برسند. درصورتی‌که این کار قبلاً انجام شده باشد. دیگر نیازی به این مرحله نیست.

    دریافت نوبت ثبت طلاق توافقی

    دادگاه پس از بررسی گواهی عدم انصراف از طلاق که توسط مؤسسه بهزیستی تأیید و ارسال شده است. به طرفین گواهی عدم سازش می‌دهد. در نتیجه و با به‌همراه‌داشتن این گواهی طرفین می‌توانند در یک دفتر ثبت حضور یافته و در کمترین زمان ممکن صیغه طلاق را جاری کنند. البته پیش از آن باید گواهی عدم بارداری و در مواردی که زوجین عقد باشند، گواهی بکارت صادر شود. درصورتی‌که زوجه باکره باشد به این صورت است که مهریه او نصف خواهد شد. سپس مدارک لازم دریافت شده و به سردفتر تحویل داده خواهد شد. ضمن این که سردفتر در نهایت طلاق نامه و مهر طلاق روی شناسنامه را ثبت کرده و جدایی انجام می‌شود.

    پس نخست نیاز است که دادخواست تنظیم شده و همین‌طور گواهی عدم انصراف و عدم سازش و دریافت نتیجه طرفین از مشاوره‌های بهزیستی صادر شود که دادگاه رای نهایی و قابل استناد در دفتر طلاق را صادر کند.

    نقش وکیل در طلاق توافقی

    احتمالاً این سؤال برای شما ایجاد می‌شود که نقش مراحل طلاق توافقی چیست؟ قطعاً هیچ اجباری برای انتخاب وکیل وجود ندارد. اما توجه کنید که طی‌کردن مراحل طلاق توافقی برای طرفین و بخصوص خانم‌ها هم سخت است، هم ممکن است به دلیل اشتباه در دادخواست و لایحه هزینه زیادی داشته باشد. از طرفی طرفین می‌خواهند در کمترین زمان ممکن طلاق بگیرند. درصورتی‌که از خدمات وکالت استفاده نکنند. این مدت‌زمان از سه ماه تا یک سال نیز ممکن است به طول بیانجامد.

    پرسش بعدی وکیل طلاق توافقی چه تأثیری در طی شدن روند پرونده خواهد داشت؟ در واقع بر اساس پلن‌های طلاق فوری که مؤسسه تهران طلاق در اختیار شما قرار می‌دهد. می‌توانید به دفتر وکیل مراجعه کرده و ضمن دریافت مشاوره‌های موردنیاز، با انعقاد یک فرم هشت‌گانه طلاق توافقی، بر سر تمامی مسائل از جمله مهریه، نفقه، حضانت، اجرت‌المثل و… به‌اتفاق نظر برسید. در ادامه این فرم و انعقاد توسط هیچ یک از طرفین قابل فسخ نیست و حتماً اجرا می‌شود. این فرم به همراه مدارک دیگر شما به دادگاه تقدیم خواهد شد و دادگاه بر اساس توافقی که طرفین انجام داده‌اند. خیلی زودتر گواهی عدم سازش را صادر می‌کند.

    از طرفی اگر زوجین ساکن ایران نباشند، یکی از آن‌ها حضور نداشته و یا این که نخواهند هم دیگر را ببینند. می‌توانند طلاق را به‌صورت غیابی انجام داده و حتی در جلسات دادگاه نیز حاضر نشوند. این‌ها از جمله چند مزایای انتخاب وکیل طلاق توافقی می‌باشد. به‌طورکلی مراحل طلاق توافقی شما بسیار کم تر خواهد شد.

    مشاوره حقوقی مراحل طلاق توافقی

    خوب زوجین و به‌طورکلی مردم عادی در خصوص پرونده‌ها و دعاوی حقوقی اطلاعات کمی دارند و ترجیح می‌دهند که پیش از هر کاری و حتی عقد قرارداد با وکیل مشاوره‌های لازم را دریافت کنند. در این وضعیت قطعاً نمی‌توانید به دفتر یک وکیل مراجعه کرده و از او بخواهید که به شما مشاوره‌های رایگان ارائه دهد. از طرفی بهتر است که پیش از هر کاری با پشتیبانی وکلای مؤسسه تهران طلاق تماس حاصل نمایید. این تماس به منزله متصل شدن شما به یک وکیل مجرب و کارکشته و البته متخصص در زمینه‌های حقوقی – خانوادگی بوده. او به شما کمک می‌کند بر اساس اسناد و مدارکی که در دست دارید. خیلی راحت نسبت به نتیجه‌گیری از مراحل طلاق توافقی اقدام نمایید.

    از طرفی درگیر پروسه‌های پیچیده طلاق توافقی که روند پر پیچ و خمی در دادگاه‌های ایران دارند نمی‌شوید.

    شروط مهم در طلاق توافقی

    یکی از مراحل مهم در طلاق توافقی روشن‌کردن تکلیف مسائلی چون حضانت و … است. در روابط زناشویی یک سری تکالیف ایجاد می‌شود که خانم و آقا نسبت به هم باید آن‌ها را ادا کرده و در خصوص انجام آن تعهد ارائه دهند. از جمله مهم‌ترین موارد در مراحل طلاق توافقی می‌توان به: مطالبه مهریه و یا حتی بخشش آن، نفقه، اجرت‌المثل، حضانت و نگه‌داری بچه و… اشاره کرد. البته زوجه می‌تواند برای فرزندان خود نیز از طرف مقابلش نفقه دریافت کنید که نیازمند بررسی یک سری شروط و همین‌طور محدوده سنی، دختر یا پسر بودن فرزند خواهد داشت.

    در طلاق توافقی زن و شوهر باید در مورد تمامی موارد بالا با هم به توافق برسند. از طرفی اگر فرزند زیر 18 سال باشد نیاز است که در مورد نگه‌داری او تصمیم‌گیری شود و این موضوع حتماً در فرم هشت‌گانه نیز قید می‌شود. به‌طورکلی طلاق توافقی نیازی به هزینه‌های اضافه نظیر شرح پرونده نخواهد داشت، می‌توانند طرفین هر زمان که بخواهند به دفتر مراجعه کرده و فرم 8 گانه را ثبت کنند. مزیت این روش این است که طرفین نمی‌توانند پس از هم نظر شدن در خصوص مفاد این فرم اعتراضی داشته باشند و یا این که فرم را باطل کنند.

    مدارک موردنیاز برای طلاق توافقی

    مراحل طلاق توافقی را آموختیم، حالا به دنبال ارائه توضیحاتی در مورد مدارک موردنیاز برای طلاق توافقی بر اساس قوانین سال 1400 و 1401 هستیم.

    اولین موردی که حتماً زوجین باید آن را به همراه داشته باشند، عقدنامه خواهد بود. در مواردی که عقدنامه در دسترس نباشد و یا این که گم شده باشد، هرکدام از طرفین می‌تواند با شناسنامه به دفتر ازدواجی که عقد در آن جاری شده است مراجعه کرده و درخواست رونوشت بدهد. ضمن این که همین رونوشت برای مدارک طلاق کافی است و در ادامه شناسنامه طرفین نیز نیاز خواهد بود. درصورتی‌که به هر دلیلی شناسنامه در دسترس نباشد، استفاده از کپی آن در شرایطی امکان‌پذیر خواهد بود که شما از وکیل استفاده کنید. همین‌طور کارت ملی نیز بهتر است که همراه باشد. درصورتی‌که کارت ملی ندارید و یا این که گم شده است بهتر است که حتماً شماره ملی خود را به یاد داشته باشید که در مراحل ثبت اطلاعات شما در سامانه ثنا و همین‌طور مشاوره سازمان بهزیستی نیاز خواهد بود.

    از طرفی اگر طلاق توافقی در دوران عقد باشد، گواهی بکارت و همین‌طور در ادوار زندگی مشترک، نیاز به گواهی عدم بارداری مورد تأیید سازمان بهزیستی کل کشور خواهد بود. جهت کسب اطلاعات دقیق‌تر در این مورد می‌توانید با مشاورین حقوقی تهران طلاق گفتگو کنید. توجه کنید که بر خلاف دیگر روش‌ها این تماس‌های تلفنی و مشاوره‌های آنلاین طلاق توافقی رایگان هستند.

    سؤالات مهم حین طلاق توافقی

    سؤالات زیادی برای عزیزانی که درگیر پروسه طلاق و بخصوص متارکه به روش توافقی می‌شوند ایجاد می‌گردد. ازاین‌رو تصمیم گرفتیم به منتخب و مهم‌ترین سؤالات در این مورد پاسخ دهیم. اول این که معمولاً سؤال پرسیده می‌شود که آیا لازم است که حتماً مهریه در این روش بخشیده شود؟ خیر هیچ محدودیت یا اجباری در این مورد وجود ندارد و خانم می‌تواند کل مهریه‌اش را دریافت کرده و یا این که ببخشد.

    از یک‌روی دیگر اگر یکی از زوجین در ایران حضور نداشته باشد تکلیف چیست؟ خوب شخص می‌تواند حق وکالت را به وکیل خانواده بدهد و او نسبت به گذراندن مراحل طلاق اقدام می‌نماید. در مورد انتخاب وکیل طلاق توافقی پرسیده می‌شود که شیوه پرداخت حق‌الوکاله به چه صورت خواهد بود؟ طرفین بازهم در مورد پرداخت هزینه می‌توانند توافق کنند و تا حد زیادی دریافت آن بستگی به وکیل نیز خواهد داشت. مراحل طلاق توافقی نسبت به دیگر روش‌های متارکه کم تر است.

    درصورتی‌که رای مبنی بر عدم صدور گواهی عدم سازش طرفین باشد چه کاری باید انجام دهیم؟ در این صورت وکیل شما تمامی اقدامات را انجام خواهد داد. درصورتی‌که وکیل طلاق نداشته باشید. باید مراحل آن را خودتان از طریق مراجع قضایی پیگیری کنید و این معمولاً برای بسیاری از زوجین کار سخت و زمان‌بری است.

    آیا روشی وجود دارد که در جلسه‌های مشاوره بهزیستی حضور نداشته باشیم؟ در این صورت باید عرض کنیم که در استان تهران امکان استفاده از یک سری راهکارها و تکنیک‌ها وجود دارد که صرفاً از عهده وکلای مجرب و متخصص خانواده برمی‌آید.

    ثبت دادخواست طلاق توافقی

    در این محتوا به مراحل طلاق توافقی و نحوه پیگیری پرونده‌های طلاق در دادگاه‌های جمهوری اسلامی ایران پرداختیم. از یک‌روی دیگر هنوز برای بسیاری سؤال است که چرا طلاق توافقی بهترین گزینه است؟ در این مورد باید عرض کنیم که علاوه بر ابعاد اجتماعی و مادی که این شیوه برای شما یک سری مزایا به وجود می‌آید. از نظر روحی نیز کم تر درگیر مشاجره و عدم سازش با طرف مقابل خود می‌شوید. نیاز است که تکلیف همه چیز پیش از طلاق و صدور گواهی عدم سازش از سوی دادگاه مشخص شود. در غیر این صورت روند رسیدگی به پرونده طلاق توافقی و مراحل طلاق توافقی شما چندبرابر سخت‌تر و پیچیده‌تر می‌شود.

    از طرفی این مراحل پیچیده و بدون استفاده از روش طلاق توافقی، موجب بر هم ریختن نظم زندگی طرفین و تأثیرات منفی‌تر آن روی فرزندان خواهد شد. به‌صورت خلاصه‌وار باید عرض کنیم که نیاز است دادخواست طلاق را ثبت، مشاوره را انجام و سپس گواهی از پزشکی قانونی برای تأیید عدم بارداری زن نیز دریافت شود. توافقات نیز توسط وکیل انجام و منعقد می‌شود و سپس عدم سازش نیز توسط دادگاه صادر خواهد شد.

    مراحل طلاق توافقی
    شرایط و مراحل طلاق توافقی
    مراحل طلاق توافقی بدون وکیل
    مراحل طلاق توافقی نی نی سایت
    مراحل طلاق توافقی از طرف زن
    انجام مراحل طلاق توافقی
    مراحل طلاق توافقی از طرف مرد
    مراحل طلاق توافقی اصفهان
    مراحل طلاق توافقی اهواز
    مراحل طلاق توافقی چگونه است
    مراحل درخواست طلاق توافقی از طرف زن
    مراحل طلاق توافقی در اهواز
    مراحل طلاق توافقی در ارومیه
    مراحل طلاق توافقی در اراک
    مراحل طلاق توافقی در اردبیل
    مراحل طلاق توافقی با وکیل
    مراحل طلاق توافقی بدون وکیل در اصفهان
    مراحل طلاق توافقی بدون وکیل نی نی سایت
    مراحل طلاق توافقی بدون وکیل در مشهد
    مراحل طلاق توافقی بدون وکیل در تبریز
    مراحل طلاق توافقی با وکالت طلاق
    مراحل طلاق توافقی بعد از شورای حل اختلاف
    مراحل طلاق توافقی با وکیل چقدر طول میکشد
    پیگیری مراحل طلاق توافقی
    مراحل تشکیل پرونده طلاق توافقی
    مراحل پزشکی قانونی برای طلاق توافقی
    مراحل طلاق توافقی توسط وکیل
    مراحل طلاق توافقی تبریز
    مراحل طلاق توافقی تهران
    مراحل طلاق توافقی در تهران
    مراحل طلاق توافقی سامانه تصمیم
    مراحل طلاق توافقی بدون وکیل در تهران
    مراحل تنظیم دادخواست طلاق توافقی
    مراحل صفر تا صد طلاق توافقی
    مراحل ثبت طلاق توافقی
    مراحل ثبت طلاق توافقی در دفترخانه
    مراحل ثبت نام طلاق توافقی
    مراحل ثبت طلاق توافقی بدون وکیل
    مراحل طلاق توافقی جدید
    جدیدترین مراحل طلاق توافقی
    مراحل جدا شدن طلاق توافقی
    مراحل طلاق توافقی طبق قانون جدید
    مراحل طلاق توافقی چقدر طول میکشه
    چگونگی مراحل طلاق توافقی
    مراحل طلاق توافقی چیست
    مراحل طلاق توافقی چقدر طول میکشد
    مراحل انجام طلاق توافقی چیست
    مراحل بعد از صدور حکم طلاق توافقی
    مراحل طلاق توافقی با حق طلاق
    مراحل طلاق توافقی در خوزستان
    مراحل طلاق توافقی در خرم آباد
    مراحل طلاق توافقی در دفتر خدمات قضایی
    مراحل طلاق توافقی در مشهد
    مراحل طلاق توافقی در اصفهان
    مراحل طلاق توافقی در شیراز
    مراحل طلاق توافقی در دوران عقد
    مراحل طلاق توافقی در تبریز
    مراحل طلاق توافقی در ایران
    مراحل طلاق توافقی در قم
    مراحل طلاق توافقی در کرج
    مراحل طلاق توافقی در دفترخانه
    مراحل طلاق توافقی در رشت
    مراحل طلاق توافقی چند روز طول میکشد
    مراحل طلاق توافقی بعد از رای دادگاه
    مراحل رسیدگی طلاق توافقی
    مراحل طلاق توافقی در زمان عقد
    مراحل طلاق توافقی در زاهدان
    مراحل طلاق توافقی و مدت زمان
    مراحل طلاق توافقي
    مراحل طلاق از طرف زن
    طلاق توافقی چقدر زمان میبرد
    مراحل طلاق توافقی سریع
    مراحل طلاق توافقی در سنندج
    مراحل طلاق توافقی در ساری
    مراحل طلاق توافقی در سبزوار
    مراحل طلاق توافقی در سال 1401
    مراحل طلاق توافقی شیراز
    مراحل طلاق توافقی در شیراز بدون وکیل
    مراحل طلاق توافقی در شهرستانها
    مراحل طلاق توافقی در شهرستان
    مراحل طلاق توافقی در شهریار
    مراحل شکایت طلاق توافقی
    مراحل شرایط طلاق توافقی
    مراحل طلاق توافقی در صورت باکره بودن
    مراحل طلاق توافقی به چه صورت است
    مراحل طلاق توافقی ضروري
    مراحل طلاق توافقی ضمن عقد
    مراحل طلاق توافقی عقد
    مراحل طلاق غیر توافقی
    مراحل طلاق توافقی در آذربایجان غربی
    نحوه طلاق توافقی فوری
    مراحل طلاق توافقی با داشتن فرزند
    فرایند و مراحل طلاق توافقی
    مراحل طلاق توافقی قم
    مراحل طلاق توافقی در قزوین
    مراحل قانونی طلاق توافقی
    مراحل قانونی طلاق توافقی بدون وکیل
    مراحل قانونی طلاق توافقی در دوران عقد
    مراحل طلاق توافقی کرمانشاه
    مراحل طلاق توافقی کرج
    مراحل طلاق توافقی در کرمانشاه
    مراحل طلاق توافقی در کرمان
    مراحل طلاق توافقی در کانادا
    مراحل طلاق توافقی در کاشان
    مراحل کامل طلاق توافقی
    مراحل طلاق گرفتن توافقی
    مراحل طلاق توافقی در گرگان
    مراحل لازم برای طلاق توافقی
    مراحل طلاق توافقی مشهد
    مراحل طلاق توافقی در مازندران
    مراحل طلاق توافقی بدون مشاوره
    مراحل و مدارک طلاق توافقی
    مراحل و مدت طلاق توافقی
    مراحل طلاق توافقی در نامزدی
    مراحل طلاق توافقی در نیشابور
    مراحل طلاق توافقی با وکالت نامه
    نحوه مراحل طلاق توافقی
    مراحل و نکات طلاق توافقی
    هزینه طلاق توافقی
    کل هزینه طلاق توافقی
    هزینه طلاق توافقی بدون وکیل
    هزینه طلاق توافقی در دفترخانه
    هزینه طلاق توافقی به عهده کیست
    هزینه طلاق توافقی نی نی سایت
    هزینه طلاق توافقی با وکیل
    هزینه طلاق توافقی در مشهد
    هزینه طلاق توافقی در تبریز
    هزینه طلاق توافقی در شیراز
    هزینه طلاق توافقی با کیست
    هزینه وکیل طلاق توافقی اهواز
    هزینه وکالت طلاق توافقی اصفهان
    هزینه طلاق توافقی با وکیل در تبریز
    هزینه برای طلاق توافقی
    هزینه وکیل برای طلاق توافقی در مشهد
    هزینه وکیل برای طلاق توافقی در اصفهان
    هزینه محضر برای طلاق توافقی
    هزینه وکیل برای طلاق توافقی در کرج
    هزینه وکیل برای طلاق توافقی نی نی سایت
    هزینه پزشکی قانونی برای طلاق توافقی
    هزینه ثبت طلاق توافقی در دفترخانه
    هزینه ثبت طلاق توافقی
    هزینه ثبت دادخواست طلاق توافقی
    هزینه وکیل جهت طلاق توافقی
    هزینه جلسات مشاوره طلاق توافقی
    هزینه طلاق توافقی چقدر است
    هزینه حق الوکاله طلاق توافقی
    هزینه طلاق توافقی در دفتر خدمات قضایی
    هزینه ثبت طلاق توافقی در دفتر خدمات قضایی
    هزینه دادخواست طلاق توافقی در خدمات قضایی
    طلاق توافقی در مشهد چقدر هزینه خواهد داشت
    هزینه طلاق توافقی در سال 1401
    هزینه طلاق توافقی در اصفهان
    هزینه طلاق توافقی در کرج
    هزینه طلاق توافقی در کرمانشاه
    هزینه ثبت طلاق توافقی در محضر
    هزینه طلاق توافقی رایگان
    هزینه طلاق توافقی روستایی
    هزینه طلاق توافقی رجعی است یا بائن
    هزینه طلاق توافقی رجعی
    هزینه طلاق توافقی رجعی در محضر سال ۱۴۰۰
    هزینه طلاق توافقی رجعی است یاباین
    هزینه طلاق توافقی رجعی یا بائن
    هزینه طلاق توافقی رشت
    هزینه طلاق توافقی رجعی است
    هزینه طلاق توافقی رئیسی
    هزینه طلاق توافقی زن
    هزینه طلاق توافقی زوجته
    هزینه طلاق توافقی زن و شوهر
    هزینه طلاق توافقی زن باردار
    هزینه طلاق توافقی زنجان
    هزینه طلاق توافقی زمان
    هزینه طلاق توافقی زاهدان
    هزینه طلاق توافقی زود
    هزینه طلاق توافقی زن و مرد
    هزینه طلاق توافقی زوجه
    هزینه وکیل طلاق توافقی در شیراز
    هزینه طلاق توافقی صیغه
    هزینه طلاق توافقی صیغه موقت
    هزینه طلاق توافقی صورت بارداری
    هزینه طلاق توافقی طلاق
    هزینه طلاق توافقی طرف زوج
    هزینه طلاق توافقی طرف مرد
    هزینه طلاق توافقی طرف زن
    هزینه طلاق توافقی طرفه
    هزینه طلاق توافقی طول میکشد
    هزینه طلاق توافقی طول میکشد نی نی سایت
    هزینه طلاق غیر توافقی
    هزینه وکیل برای طلاق غیر توافقی
    هزینه طلاق توافقی فوری
    هزینه طلاق توافقی فوری در کرج
    هزینه طلاق توافقی فوری در تهران
    هزینه طلاق توافقی فوری در شیراز
    هزینه طلاق توافقی فوری در تبریز
    هزینه طلاق توافقی فسخ نکاح
    هزینه دفاتر قضایی برای طلاق توافقی
    هزینه وکیل برای طلاق توافقی کرج
    هزینه گرفتن وکیل برای طلاق توافقی
    هزینه طلاق توافقی محضر
    هزینه مشاوره طلاق توافقی
    هزینه مشاوره برای طلاق توافقی
    مراحل و هزینه های طلاق توافقی
    تمام هزینه های طلاق توافقی
    هزینه ی طلاق توافقی
    هزینه ی طلاق توافقی بدون وکیل
    هزینه ی طلاق توافقی در دفترخانه
    هزینه ی وکیل طلاق توافقی
    دکمه بازگشت به بالا