مشاوره رایگان

(ساعات اداری)

  • 0910-1362-807

  • طلاق

    طلاق

    مشاوره و انتخاب وکیل طلاق

    از دیرباز تاکنون کلمه و یا بهتر است بگوییم عبارتی وجود دارد که وقتی آن را می‌شنویم؛ ناخودآگاه احساس منفی از طیف ارتباطی و معنای لغتی آن دریافت می‌کنیم.

    همیشه فرهنگ ایرانی در مقابله با چنین مسئله‌ای واکنش‌های سراسر شرم و حیا از خود نشان می‌داد و بالاخره در مسیر پیشرفت و حضور خانم‌ها و آقایان به‌صورت برابر در جوامع مدرن امروزی و حرکت به‌سوی تعالی، بالاخره طلاق هم بخشی از زندگی مانند تولد، وفات و یا سالگرد ازدواج شد. البته که بررسی نگرش طلاق در جامعه یک رویکرد کاملاً تخصصی و روان‌شناسی است و ما خیلی نمی‌خواهیم در این مورد صحبت کنیم.

    در لغت طلاق به معنای رها شدن است.

    یعنی بریدن و جداکردن از یک چیز که البته هر ازدواجی ممکن است بنا به ناسازگاری‌های فرهنگی، اجتماعی و یا موقعیت‌های شغلی و … به آن ختم شود. هیچ محدودیتی در مورد طلاق در شرایطی که دو طرف خواستار جدایی باشند وجود ندارد. اما مسئله این جاست که در دین اسلام و باتوجه‌به جایگاه و اهمیت زن در خانواده، پای مهریه به میان پروسه آن باز می‌شود. موضوعی که امروزه بسیاری از خانم‌ها و آقایان خودآگاه و ناخودآگاه با آن درگیر هستند و در این مورد همیشه نظرات متعددی وجود دارد. علاوه بر طلاق و انتخاب آن به‌عنوان یک راه اصلی برای رها شدن از مشکلات، مهریه نیز مخالفان و موافقانی دارد و مدام در مورد آن قوانین تغییر می‌کند.

    آشنایی با پروسه طلاق و نحوه ارائه دادخواست

    ارائه دادخواست طلاق و جدایی هم از طرف آقا و هم از طرف خانم امکان‌پذیر خواهد بود. البته در شرایطی حق طلاق به خانم‌ها داده می‌شود و این بدان معناست که این حق با مردان است. چنین تصمیماتی در هنگام جاری شدن خطبه عقد گرفته شده و مرد باید این مسئله را یادآور شود و به‌صورت رسمی ثبت گردد. به‌هرحال وقتی در مورد طلاق صحبت می‌کنید باید این مسئله را به یاد داشته باشید که قاضی معمولاً علاوه بر بررسی پرونده از شما دلایل قانع‌کننده و منطقی می‌خواهد تا صیغه جاری شود. به‌هرحال گاهی این مشکلات فراتر از آن است که قابل‌بررسی باشد و صرفاً دو طرف در محضر حاضر شده و طلاق را سریعاً جاری می‌کنند.

    شرایط طلاق

    اما پروسه طلاق  معمولاً به معنای ابراز درخواست برای خاتمه رابطه زناشویی بین مرد و زن در کشورمان است. شکل متفاوت آن در کشورهای دیگر با قوانین و ادیان دیگر نیز وجود دارد. باتوجه‌به اهمیت بنیان خانواده در سرزمین‌های اسلامی معمولاً سخت‌گیری‌هایی در این باره می‌شود. اما درصورتی‌که حق با یکی از طرفین بوده و امکان ادامه زندگی تا 99 درصد وجود نداشته باشد. در نهایت تصمیم به طلاق ‌گرفته شده و این پروسه انجام می‌شود.

    طلاق  را یکی از راه‌های خاتمه نکاح می‌دانند و در ایران برای این که زن و شوهر بتوانند از هم جدا شوند، ازدواج مجدد داشته باشند و یا این که رفع محرمیت کنند، نیاز است که یک سری مراحل و پروسه خاص انجام گردد. گاهی نیز شرایط به‌گونه‌ای است که زن نیاز دارد تا شکایت خود را به صحن دادگاه برساند و صرفانمی توانند به‌صورت توافقی طلاق  بگیرند.

    به‌طورکلی دو روش عمومی برای انجام پروسه طلاق  وجود دارد و آن بستگی به درخواست طرفین خواهد داشت. نخست درخواست طلاق  از جانب مرد را بررسی می‌کنیم.

    دلایل طلاق مردان

    در این حالت مرد، می‌تواند به دادگاه درخواست گواهی عدم سازش و صلح را بدهد و درصورتی‌که توانایی اثبات به دادگاه را داشته باشد که دیگر امکان ادامه زندگی وجود ندارد. می‌بایست حقوق زن مانند مهریه، نفقه و نحله را پرداخت کند. البته این بستگی به شرایط مالی او خواهد داشت و در این صورت به بررسی مسئله درخواست طلاق  از سوی خانم می‌پردازیم. توجه کنید که مرد پس از درخواست طلاق  و قبول شدن آن در بخش اولیه باید در جلسه‌های داوری شرکت کند و در نهایت خانم هم می‌تواند از خود در مقابل این درخواست دفاع کند. این تا حد زیادی بستگی به این موضوع خواهد داشت که آیا درخواست توسط خانم نیز پذیرفته می‌شود یا این که اعتراضی خواهد داشت.

    دلایل طلاق مردان

    نحوه انجام طلاق  از سمت زنان

    تهران طلاق یک مرجع اینترنتی بزرگ مشاوره تلفنی، آنلاین و غیرحضوری در خصوص مسائل مرتبط با طلاق ، مهریه، نفقه و … است در واقع خانم‌ها و آقایانی که به هر دلیلی امکان سازش با یکدیگر را ندارند و طلاق  را بهترین تصمیم می‌دانند. می‌توانند از ویژگی‌ها و خدمات این مؤسسه استفاده کنند. تمامی خدمات این مؤسسه تحت‌نظر قوانین جمهوری اسلامی ایران بوده و فعالیت‌های اینترنتی نیز زیر نظر پایگاه بررسی مصادیق و محتوای مجرمانه است و امکان ثبت نظر، انتقاد و پیشنهاد در خصوص دریافت مشاوره‌ها، نوع خدمات و … وجود دارد. توجه فرمایید که در حالتی که زن حق طلاق  داشته باشد می‌تواند این درخواست را به دادگاه تقدیم کند. در حالت دیگر ممکن است که مرد شرایط خاص و حرج داشته باشد و وضعیت خوبی را برای زندگی همسرش فراهم نکند. به طور مثال درگیر اعتیاد و یا بیماری‌های روانی و مشکلات خاص باشد.

    باتوجه‌به این دو روش امکان دریافت طلاق  برای زن وجود دارد و دیگر نیاز به‌شرط خاصی نیست. اما احتمالاً برای شما سؤال ایجاد می‌شود که منظور از حق طلاق  چیست؟ در واقع این حقی است که زن می‌تواند بدون اطلاع و اجازه همسرش این درخواست را داده و بازهم باید مراحل قانونی طی شده و بررسی‌های لازم انجام شود تا زن بتواند از ویژگی طلاق  توافقی استفاده کند.

    شرایط طلاق  عسروحرج به چه معناست؟

    اگر در اینترنت به دنبال مقالات و محتواهایی مرتبط با موضوع طلاق  باشید احتمالاً این سال برای شما ایجاد می‌شود که منظور از عسروحرج چیست. این دو عبارت ریشه لغوی عربی دارند و به شرایطی ختم می‌شوند که در آن خانم باتوجه‌به وضعیت نامطلوب زندگی؛ غایب بودن بیش از 4 سال، نپرداختن حق نفقه و همین‌طور عدم برآورده کردن نیازهای مالی و عاطفی می‌تواند درخواست جدایی بدهد. البته این مسئله نیز خود نیازمند بررسی‌های دقیق است. بالاخره به‌طورکلی به وضعیتی گفته می‌شود که در آن زوجین امکان ادامه زندگی را نداشته باشند و این وابسته به مشقت در وضعیت مالی، فرهنگی و… می‌باشد.

    طلاق  توافقی به چه معناست و چگونه انجام می‌شود؟

    تاکنون هر چه خوانده‌اید می‌تواند محتوایی باشد دررابطه‌با توضیح طلاق  توافقی. یعنی می‌خواهیم به شما عرض کنیم که طلاق  توافقی می‌تواند هزاران صفحه توضیح داشته باشد. اما به‌طورکلی در حالتی است که مرد و زن با هم به توافق و اتفاق‌نظر می‌رسند که دیگر قادر به ادامه زندگی نیستند و در نتیجه بهتر است که از هم جدا شوند. پس از آن از دادگاه درخواست صدور گواهی عدم سازش خواهند داشت و دادگاه نیز طبق قوانین و طی یک سری مراحل به درخواست آن‌ها جامه عمل می‌پوشاند.

    البته معمولاً خانم‌ها و آقایان در مسائل مربوط به پرونده‌های طلاق  به مشکل برمی‌خورند. در این وضعیت بهتر است که از خدمات مشاوره‌های حقوقی و یا حق وکالت استفاده کنند. به‌هرحال بخش مهمی از فعالیت‌های وکیل‌ پایه یک دادگستری مربوط به پرونده‌های طلاق  و عدم سازگاری زن و شوهر با یکدیگر است. در این وضعیت معمولاً خانم‌ها و آقایان با مشکل انتقال نیازهای خود به شخص حقوق‌دان روبرو هستند. مسائلی چون آبرو، شرم بیان از دریافت مشاوره و… باعث می‌شود که بسیاری از آن‌ها حقوق اولیه خود را در نظر نگرفته و نسبت به کوتاه آمدن در مقابل خواسته‌های طرف مقابل خود جان تسلیم کنند. توجه کنید که هم مرد و هم زن در مقابل درخواست جدایی و مسائل مربوط به آن نسبت به هم یک سری وظایف و حقوق دارند. در بسیاری از شرایط ممکن است خانم‌ها به دلیل ناآگاهی نتوانند به نتیجه درستی برسند و حتی توسط همسرشان در صحن دادگاه محکوم شوند.

    طلاق توافقی

    دلایل طلاق زن

    زن بنا به دلایل و روش‌های گوناگون و با استناد به موارد خاص ممکن است درخواست طلاق  دهد. مسئله اول این است که زن مدعی همسر و حرج را به صحن دادگاه تقدیم کرده و در این صورت باید اثبات شود که زندگی برای زن در کنار مرد و همسرش سخت است. این می‌تواند به معنای سختی و مشقت باشد. در حالت دیگر زن ممکن است از نظر تنفر شدید از همسر خود، عدم سازگاری و همین‌طور کراهت درخواست طلاق  دهد. به‌هرحال مسئله این است که در چنین مواردی مراحل انجام به قاضی بستگی دارد و زن باید قسمتی یا تمام مهریه خود را ببخشد. مرد البته می‌تواند در این روش طلاق  بدون رضایت زوجه دوباره رجوع کند یا بهتر است بگوییم که به زندگی مشترکش بازگردد.

    طلاق از طرف زن چقدر طول می کشد؟

    معمولا 45 روز و 5 جلسه طول می کشد که در سامانه تصمیم اجازه دریافت گواهی عدم انصراف ثبت شود.

    در حالتی و درصورتی‌که مرد بیش از 6 ماه نفقه و حقوق زن را پرداخت نکرده باشد. زوجه می‌تواند درخواست طلاق  دهد. طلاق  البته به روش 12 گانه و شروط مرتبط با عقدنامه نیز امکان‌پذیر خواهد بود.

    مورد بعدی که کمی بالاتر در مورد آن به طور مفصل صحبت کردیم وکالت و یا حق طلاق خواهد بود که در هنگام عقد به زن اعطا می‌شود و این خود موجب می‌شود که زن بتواند بر اساس میل شخصی‌اش از همسرش جدا شود. در حالتی دیگر طلاق  عاطفی و یا مواردی نظیر جدایی طولانی‌مدت زن شوهر از هم بیان شده که بازهم می‌تواند دلیل مستقل و مهمی برای طلاق  نباشد. در واقع معمولاً این درخواست با مسئله عسروحرج در کنار هم قرار می‌گیرند.

    در مواردی این امکان وجود دارد که شما بدون استناد به دلایل بالا طلاق ‌گرفته و یا این که درخواست جدایی از همسر خود داشته باشید. این هیچ ربطی به مسئله جنسیت، زوج و یا زوجه بودن شما ندارد. در واقع وکلای مجرب مؤسسه تهران طلاق می‌توانند با استفاده از دلایل و بررسی پرونده و مسائل مرتبط با زندگی شما عملیات طلاق  را تسریع بخشند. البته وکیل و یا مشاور حقوقی طلاق  شما باید باتجربه و متخصص باشد.

    در واقع ترکیب تخصص و تجربه می‌تواند در این وضعیت به شما کمک شایانی بکند.

    سؤالات متداول خانم‌ها از وکیل و مشاور حقوقی در زمینه طلاق

    معمولاً خانم‌ها در پرونده‌های مرتبط با درخواست طلاق  و دریافت طلاق  از همسر خود سؤالات زیادی دارند و می‌خواهند در مورد آن‌ها به پاسخ برسند. در واقع تیم مشاوره و مؤسسه تهران طلاق یکی از بخش‌های اساسی خود را به بررسی پرونده‌های طلاق  اختصاص داده است. به این صورت که شما در صورت نیاز می‌توانید در هر ساعت از شبانه‌روز و حتی در ساعات خارج از وقت اداری در این مورد کسب اطلاع کنید. بدون محدودیت مشاوره دریافت کنید و حتی امکان دریافت مشاوره حضوری نیز وجود دارد. دریافت مشاوره حضوری پیش از عقد قرارداد دارای هزینه و پس از آن کاملاً رایگان است.

    به‌هرحال سؤالات زیادی مطرح می‌شود و یکی از ان ها مربوط به برقراری رابطه نامشروع مرد خواهد بود که زن می‌خواهد براین‌اساس درخواست حق طلاق  کند. این شرایط به‌خودی‌خود نمی‌تواند اجرایی باشد اما توسط وکلا راهکارهایی پیشنهاد داده می‌شود. به طور مثال در کنار عسروحرج آورده می‌شود. از طرفی دیگر سؤال دیگر مربوط به نحوه تشکیل پرونده و درخواست طلاق  است.

    خانم‌ها برای این کار باید یک دادخواست حقوقی تنظیم کنند که البته شرایط و روش منحصر به خود را دارد. برای این کار به دفاتر قضایی مراجعه کرده و پس از آن پرونده به دادگاه ارجاع داده می‌شود و در همان شعبه محل و یا شهرشان پرونده جاری خواهد شد.

    طلاق غیابی

    طلاق غیابی

    در روشی هم خانم‌ها می‌توانند از درخواست طلاق  غیابی استفاده کنند. در این مورد باید عرض کنیم که مسئله عدم دردسترس‌بودن و یا مجهول‌المکان بودن است. در این صورت اگر او در سامانه ثنا عضو شده باشد، به طور مشخص به اطلاعش می‌رسد و نیازی به دریافت دادخواست به‌صورت ارجاع به درب محل زندگی و یا کار او نیست. در واقع پیامکی دریافت می‌کند و مطابق آن درخواست طلاق  شما جاری خواهد شد. البته شرایط طلاق  توافقی صرفاً غایب بودن فرد نیست. شرایط، قوانین و اصول منحصر به خود را دارد.

    از طرفی خانم‌ها معمولاً در مورد شرایط درخواست طلاق  سؤال می‌پرسند. اما ما در جواب آن‌ها می‌گوییم که دلایل محکمه‌پسند نیاز خواهد بود. وکلای مؤسسه تهران طلاق چه به‌صورت حضوری و چه تلفنی با بررسی پرونده شما در کمترین زمان ممکن و دریافت اسناد و مدارکی که ممکن است توانایی کمک‌کردن به این وضعیت را داشته باشد. بهترین، سریع‌ترین، ارزان‌ترین و اصولی‌ترین و نتیجه دهنده‌ترین روش‌ها را به شما پیشنهاد می‌کنند.

    سؤالات آقایان در مورد طلاق

    قطعاً مردان نیز بخش مهمی از طلاق ‌هایی هستند که هرساله در کشورمان جاری می‌شود و آن‌ها نیز در این مسیر می‌توانند درخواست کنند تا از همسرشان جدا شده و حتی در برخی شرایط نیازی به پرداخت مهریه نیست. البته این شرایط معمولاً باید با بررسی وکیل مورداستفاده قرار بگیرد. بسیاری از افراد به دلیل داشتن اطلاعات کم و یا عدم برخورد تخصصی در پروسه طلاق  همسر خود با مشکلاتی مواجه می‌شوند و در نتیجه نیاز به دریافت مشاوره‌های دقیق در مورد نفقه، حق طلاق ، مسائل مربوط به خیانت و… خواهند داشت.

    در شرایطی که خانم خیانت کرده و با شخص دیگری رابطه جنسی داشته باشد. بر مردی که با او زنا کرده است به طور کامل حرام شده و امکان برقراری ارتباط حتی حلال وجود ندارد. در مقابل مرد، می‌تواند با استناد به این مشکل درخواست طلاق  دهد اما نیاز است که حق‌وحقوق او کامل پرداخت شده و مهریه نیز توسط دادگاه دریافت خواهد شد.

    شرایط رجوع و بازگشت به رابطه پس از طلاق  چگونه است؟ این امکان وجود دارد و مرد، می‌تواند تا 48 ساعت پس از طلاق  مجدداً به رابطه رجوع کند. البته نیازی به صیغه مجدد وجود ندارد.

    آیا حق طلاق  در تمامی شرایط در دست مرد است؟ در این مورد باید بگوییم مگر در صورت عدم رعایت شروطی که کمی بالاتر در مورد آن‌ها صحبت کردیم. حق طلاق  کاملاً در دست مرد است و البته ممکن است خانم هم از خدمات مشاوره حقوقی و وکالت استفاده کند. در این صورت باتوجه‌به این که ممکن است خانم از روش‌ها، راهکارها و میانبرهایی برای دریافت طلاق  استفاده کند. بهتر است که مرد هم از خدمات حقوقی و مشاوران استفاده نماید تا دچار مشکل نشود.

    مراحل طلاق

    آیا دادن حق طلاق  کار درستی است؟

    در واقع این‌طور نیست که خانم‌ها بتوانند با استفاده از حق طلاق  خیلی زود به نتیجه برسند و زندگی را به جدایی بکشانند. در واقع چیزی به نام حق طلاق  قابل انتقال وجود ندارد. مسئله این است که دادن حق وکالت در طلاق  در زمان عقد عملی می‌شود و عده زیادی معتقد هستند که این در برخی موارد می‌تواند تبدیل به یک بهانه‌جویی برای دریافت مهریه باشد. البته راه‌حل محدودکردن و همین‌طور حفظ زن در زندگی قطعاً گرفتن حق وکالت طلاق  از او نیست. اما به‌هرحال نگرش‌ها در این مورد بستگی به استراتژی زن و مرد در زندگی مشترک دارد.

    از طرفی همچنان خانم‌ها پس از داشتن حق طلاق  می‌توانند درخواست مهریه بدهند و حقوق خود را کامل دریافت کنند.

    مراحل طلاق در ایران

    در حال حاضر برای جاری شدن صیغه طلاق مطابق قوانین کشور لازم است که یک سری مراحل طی شود. اول باید به سایت سامانه تصمیم بهزیستی کشور مراجعه کرده و نوبت دریافت کنید. پس از آن به شما آدرس داده می شود تا برای انجام مشاوره و غربالگری طلاق توافقی در محل مورد نظر حاضر شوید. این کار به تفکیک شهر و محل زندگی و استان متبوع قابل انجام است. این جلسات در شش فسمت و با فاصله بین هر دوره باید ده روز بوده و جمعا 60 روز طول خواهد کشید.

    بعد از آن یکی دیگر از مراحل طلاق به صورت توافقی مراجعه به دفاتر قضایی و ثبت دادخواست می باشد. در مواردی که وکیل انتخاب کرده باشید او خود در محل حاضر شده و دیگر شما برای تنظیم دادخواست مراجعه نمی کنید. بعد از ثبت دادخواست کاری که انجام می دهید این است که ذاتا خواهان طلاق توافقی یا همان طلاق خلع خواهان زوجه است و مرد، دادخواست به دادگاه فرستاده می شود و آدرسی که فرد در آن نشانی باشد برای او ارسال خواهد شد.

    بعد از وصول دادخواست به شعبه ارجاع شده برای طرفین یا وکلای دادگستری پیامک ارسال می شود که وقت رسیدگی به پرونده را تعیین می کند. البته اگر اسناد و مدارک دچار مشکل باشد پیش از درخواست حضور از آن ها خواسته می شود که نسبت به اصلاح مدارک اقدام کنند.

    سپس شرکت در جلسه طلاق توافقی قاضی در این جلسه توافقات طرفین را اعلام و اقداه به صدور حکم می کند. پس از صدور حکم توسط قاضی و تایپ رای مربوطه توسط منشی او حکم را به  طرفین ابلاغ نموده و در ان مرحله که باید سریع تر انجام شود بهتر است که طرفین یا وکیل آن ها رای قطعیت را دریافت کنند. پس از آن با دفترخانه طلاق مراجعه کرده و با همراه داشتن شناسنامه و اصل سند ازدواج و رای دادگاه و اصل گواه قطعیت در صورتی که وکیل تصمیم به اجرای حکم طلاق را داشته باشد اصل وکالتنامه نیز حسب مورد آزمایش عدم بارداری و یا گواهی دوشیزدگی انجام می گردد.

    انواع طلاق ‌های قابل ثبت در ایران

    لازم به ذکر است که به‌طورکلی دو نوع طلاق  داریم که یکی از آن‌ها بائن می‌باشد. در حالت بائن امکان بازگشت به طلاق  وجود ندارد و این به‌صورت توافقی میان زوجین انجام می‌شود و البته در برخی موارد شروطی خواهد داشت. در هر صورتی خانم‌ها و آقایان درصورتی‌که نخواهند طلاق شان حق بازگشت داشته باشد باید با وکیل و یا مشاور طلاق  در این مورد مشورت کنند تا بهترین نتیجه را بگیرند.

    طلاق رجعی

    از یک‌سوی دیگر طلاق  به روش رجعی یا همان بازگشتی امکان‌پذیر است و شوهر در هر زمان و ه شرایط حق دارد که دوباره به رابطه و ارتباط مشترک با همسر خود بازگردد.

    مسائل مهم حین و بعد از طلاق

    وقتی تصمیم به طلاق  می‌گیرید باید علاوه بر مسائل انسانی و عاطفی به مواردی مرتبط با پرونده و مشکلات حقوقی خود نیز توجه داشته باشید. بسیاری از افراد در حین طلاق  و یا پیش از آن و در مسیر شروع از خدمات مشاوره طلاق  و وکالت برای پرونده‌های طلاق  استفاده می‌کنند. اما موضوع این است که مشکلاتی چون حضانت فرزند و یا فرزندان مشترک مطرح می‌شود. می‌دانیم که حضانت فرزند به پدر داده می‌شود در شرایطی که سن او بیش از 7 سال باشد. تا پیش از آن مطابق قوانین اسلامی حضانت به مادر داده می‌شود تا فرزند احساس خلأ حضور مادر به‌عنوان یک فرد تأثیرگذار در کنار خودش را نکند. اما باید بدانید که پسران و دختران با رسیدن به سن بلوغ دیگر خود می‌توانند انتخاب کنند که دوست دارند با کدام یک زندگی کنند.

    در این وضعیت راهکارهای حقوقی و مدنی وجود دارد که افراد می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند و رویه پرونده را به نفع خود تغییر دهند. به طور مثال دادن حق نگه‌داری و حضانت به پدر و یا مادر مشروط به توان مالی و شرایط معمول روحی و روانی او خواهد بود. در غیر این صورت اگر اثبات شود که فرد به هر دلیلی دچار مشکل است و قادر به نگه‌داری از فرزند مشترک مرد و زن نباشد. حق حضانت به شخص مقابل داده خواهد شد.

    وکیل‌های دادگستری در این وضعیت می‌توانند کمک شایانی به رویه پیشرفت پرونده بکنند. البته توجه داشته باشید که حق حضانت پس از طلاق ‌های توافقی نیز می‌تواند متناسب با توافق زوجین باشد. در نهایت چگونگی حضانت فرزند در طلاق  توافقی نیز نیازمند بررسی‌های تخصصی است.

    طلاق فوری

    طلاق و حضانت فرزند

    البته بحث حضانت در طلاق  زوجین و آن هم مطابق سه روش کلی که در نظر گرفته می‌شود. فراتر از آن است که بخواهیم در چند خط در موردش توضیح دهیم. اما به‌طورکلی در قوانین طلاق  اگر حضانت با خانم باشد. با ازدواج مجدد حضانت از وی گرفته شده ولی در طلاق  توافقی این امکان وجود دارد که در صورت ازدواج مجدد همچنان حضانت به همان شکل برقرار باشد. ضمن این که حضانت فرزند دختر و پسر تا هفت‌سالگی حتماً باید با مادر باشد. مگر این که مادر از نظر روانی، اقتصادی و یا شرایط مربوط به آن دچار مشکل بوده و که از نظر بعد اقتصادی مرد باید وضعیت را طوری فراهم کند که مادر بتواند از فرزند خود نگه‌داری کند.

    درصورتی‌که مسئله دیدار فرزند با پدر و مادر پس از تعیین حضانت مطرح باشد. این مسئله تا حد زیادی بستگی به خود طرفین خواهد داشت. اما درصورتی‌که مشکل بسیار جدی بوده و آن‌ها نتوانند این موارد را دقیقاً به‌عنوان یک تصمیم واحد مشخص نمایند. نیاز است که توسط دادگاه رسیدگی شود.

    مؤسسه تهران طلاق با داشتن کادری مجرب در مواردی چون: وکیل خانواده، وکیل مهریه و دریافت آن برای خانم‌ها، فسخ نکاح، اعسار از پرداخت مهریه و … به شما کمک می‌کند تا با دریافت اطلاعات دقیق و جمع‌آوری مدارک بهترین نتیجه را بگیرید. ضمن این که شما همیشه به یک وکیل خانوادگی نیاز خواهید داشت. بالاخره هرروزه ممکن است تعداد زیادی از ما درگیر پروسه‌های مرتبط با طی قوانین معدنی در کشور شویم و نیاز داشته باشیم که پرونده حقوقی‌مان را در دادگستری‌های سراسر کشور پیگیری کنیم.

    کدام نوع طلاق بهتر است؟

    به‌طورکلی سه روش برای طلاق وجود دارد که در دو مورد آن طرفین درخواست می‌کنند. در یکی از موارد طلاق به‌صورت توافقی خواهد بود. در واقع روش توافقی به دلیل این که طرفین در آن به‌اتفاق نظر رسیده‌اند می‌توانند به‌راحتی با طی مراحلی که در ادامه توضیح داده‌ایم دادخواست داشته باشند. در نهایت مطابق این که رضایت هر دو طرف و گواهی عدم سازش وجود دارد طلاق آسان‌تر خواهد بود.

    مهم‌ترین مسائل مرتبط با وکیل طلاق و وکالت خانوادگی

    موضوعات مرتبط با این مسئله آن‌قدر زیاد است که ما در یک مقاله نمی‌توانیم به‌صورت کامل به آن‌ها بپردازیم. اما لازم به ذکر است که بدانید مواردی چون حضانت فرزند، ملاقات و نحوه مقالات فرزند، جحر، قیمومیت، حکم رشد، دستور موقت در خصوص دعاوی خانوادگی، استرداد جهیزیه و… همگی مربوط به این حوزه خواهد بود. به‌هرحال مطالب مهریه و یا عدم پرداخت آن در شرایط خاص ممکن است نیاز به بررسی‌های دقیق داشته باشد. تیم تهران طلاق در این مورد بهترین مشاوره‌ها را به شما ارائه می‌دهد و برای این کار می‌توانید از پل‌های ارتباطی گوناگونی که در دسترس شماست استفاده کنید.

    طلاق فوری چگونه است؟

    در روش طلاق فوری ابتدا در مورد انواع موارد نفقه، مهریه و عدم سازش به‌صورت توافقی با هم به نتیجه رسیده و در نهایت وارد سایت بهزیستی شده و مراحل مشاوره را طی می‌کنند. پس از آن ترغیب می‌شوند که به زندگی خود ادامه دهند. پس از این که اثبات شد سازگاری نخواهند داشت صدور گواهی عدم انصراف از طلاق را دریافت کرده و به دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی مراجعه می‌کنند.

    در این مرحله دادخواست طلاق ثبت‌شده و مدارک لازم اصل و کپی شناسنامه، کارت ملی، عقدنامه و گواهی عدم انصراف است. پس از ثبت درخواست پرونده به دادگاه ارجاع شده و دادگاه با بررسی رای مربوط به طلاق را ثبت می‌کند. این رای تا سه ماه قابل‌اجرا خواهد بود.

    طلاق عاطفی چیست؟

    طلاق عاطفی یکی از انواع جدایی است که در آن مرد و زن ممکن است در کنار هم و زیر یک سقف و یک‌خانه زندگی کنند و از نظر شرعی بر هم محرم باشند. اما مسئله این است که آن‌ها به هم حس اعتماد ندارند، روابط عاطفی‌شان شکل نگرفته و حتی ممکن است در برخی موارد از هم جدا زندگی کنند. در واقع هم بستر نشدن و هم بالین نشدن نیز یکی دیگر از تبعات طلاق عاطفی است که البته جایگاه خوبی در دین مبین اسلام ندارد.

    آثار طلاق بر زندگی

    آثار و پیامدهای طلاق در خانم‌ها و آقایان متفاوت است و نمی‌توانیم دقیقاً این دو را با یکدیگر مقایسه کنیم. اما پس از طلاق معمولاً هر دو نسبت به جنس مخالف بی‌اعتماد می‌شوند و حتی ممکن است ترس از آینده و حضور مجدد در جامعه برای آن‌ها سخت باشد. در مورد خانم‌هایی که شاغل و مستقل نباشند این مرحله عموماً سخت‌تر است. از طرفی ترس بازگشت به خانواده و همین‌طور عذاب وجدان و احساس وابستگی که داشتند ممکن است خود را نشان دهد. از یک‌سوی دیگر واکنش اطرافیان هم در 99 درصد نسبت به طلاق منفی است. آقایان هم احساسات متقابلی را ممکن است از جامعه دریافت کنند اما به‌مراتب کم تر است. آن‌ها در زندگی خود به بی‌ثباتی می‌رسند.

    طلاق در ایران

    طلاق در ایران دلایل مختلفی دارد و عموماً به دلیل ازدواج ناآگاهانه و عدم شناخته کافی زوجین نسبت به هم است. همین‌طور نداشتن بلوغ و ازدواج کردن در سن کم متأسفانه موردی است که گریبان بسیاری از خانواده‌ها را می‌گیرد. در واقع ازدواج را امتیازی می‌دانند که اگر در یک سن خاص وصول نشود احتمالاً آن فرد بازنده زندگی است. تقریباً نگرش در مورد هر دو جنس یک‌شکل است اما در مورد خانم‌ها بیشتر آثار منفی و تخریب‌کننده‌ای در جامعه ایرانی دارد.

    سه بار طلاق و سه‌طلاقه کردن چیست؟

    سه‌طلاقه در واقع در حالتی اتفاق می‌افتد که مرد سه بار، زن خود را طلاق بدهد و از نظر فقها در این روش ازدواج مرد با زنی که سه بار طلاقش داده باشد حرام می‌باشد. مگر آنکه زن یا مرد دیگری ازدواج کرده و پس از طلاق یا مرگ همسر دوم زن دوباره می‌تواند با همسر قبلی خود ازدواج کند. لازم به ذکر است که در این روش طلاق از نوع بائن خواهد بود و در آن شوهر به‌هیچ‌عنوان حق رجوع ندارد.

    قانون جدید طلاق 1401

    در قوانین جدید طلاق سال 1401 به‌تصریح ماده 1133 گفته می‌شود که مرد، می تواند هر وقت که بخواهند زن خود را طلاق دهد و به اراده و خواست اوست که این پروسه صورت می گیرد. همینطور زنان نیز در مواردی که احساس می کنند می توانند رای دادگاه را جلب کنند و مرد قادر به ادامه زندگی معمول نیست. درخواست طلاق جاری می شود و البته نیازمند دریافت مشاوره های دقیق از سوی وکیل خواهد بود.

    طلاق خلع

    یکی دیگر از روش‌های طلاق که احتمالاً اگر درگیر این پروسه شوید با آن برخورد می‌کنید. خلع نام دارد. در واقع به این صورت است که میزان نفرت و حس عدم علاقه به حدی می‌رسد که زن حاضر است از شوهر حتی با بخشیدن مهریه و حقوق و حتی پرداخت مبلغی جدا شود. البته این مبلغ می‌تواند به هر شکلی باشد و در واقع هیچ محدودیتی در این مورد در نظر گرفته نشده است و این در نهایت یک توافق میان دو طرف خواهد بود. این مال می تواند عین مهر، معادل و یا کم تر و حتی بیشتر باشد که وابستگی به نظر و خواست شوهر خواهد داشت.

    دکمه بازگشت به بالا