حضانت فرزند ، حق و تکلیف پدر و مادر می باشد . اما مسئله ای که پیش می آید این امر است که : در صورت طلاق و جدایی پدر و مادر ، تکلیف فرزند چه می شود ؟ و حضانت او با کدام یک از پدر و مادر است ؟ وکیل حضانت در شرق تهران ، می تواند پاسخگوی تمام سوالات افراد در خصوص حضانت ، شرایط سلب حضانت ، و … باشد .
زندگی زناشویی زوجین ، ممکن است بنا به هر دلیلی خاتمه یابد اما زوجین باید تکلیف یک سری امور را همچون : حضانت فرزند حاصل از ازدواجشان را ، مشخص کنند .
در صورت بروز اختلاف میان زوجین ، قانون تکلیف حضانت فرزند را مشخص خواهد کرد . بر طبق قانون حضانت فرزند ( چه پسر و چه دختر ) از هنگام تولد تا هفت سالگی بر عهده مادر می باشد .
چرا که در این دوران ، کودک بیش از هر زمان دیگری به حمایت های عاطفی ، جسمی ، و … مادر نیاز دارد و به همین سبب هم ، قانون گذار حضانت طفل را در این بازه زمانی بر عهده مادر گذاشته است .
البته لازم به ذکر است که با آن که حضانت طفل با مادر است ولی بر طبق قانون ، نفقه فرزند با پدر می باشد . و این پدر است که باید نفقه فرزندش را بپردازد و ربطی به این قضیه ندارد که حضانت با چه کسی است ؟
نکته دیگری که وکیل حضانت در شرق تهران ، می تواند متذکر شود این امر است که : پس از آن که فرزند به سن هفت سالگی رسید ، بر حسب آن که فرزند زوجین دختر است یا پسر ، بحث حضانت کمی متفاوت تر خواهد بود . همان طور که می دانید دختر در سن ۹ سالگی به سن بلوغ شرعی می رسد ، و سن بلوغ شرعی پسر نیز ۱۵ سالگی می باشد ( ۹ سال و ۱۵ سال کامل قمری ) .
به همین سبب در صورتی که فرزند زوجین دختر باشد ، حضانت او از سن هفت سالگی تا ۹ سالگی با پدر خواهد بود ، و در خصوص فرزند پسر نیز ، حضانت پسر از سن هفت سالگی تا ۱۵ سالگی با پدر است .
پس از آن که دختر و پسر به سن بلوغ شرعی رسیدند ، از حضانت خارج می شوند . و دیگر خود فرزند یا فرزندان باید انتخاب کنند که از این پس ، تمایل دارند با کدام یک از والدین خود زندگی کنند . کماکان باید ذکر کرد ، که نفقه فرزند همچنان با پدر خواهد بود .
حال ممکن است زوجین با یک دیگر توافقات دیگری کرده باشند ، برای مثال توافق کرده باشند که هنگامی که حضانت با مادر است ، نفقه فرزند را نیز مادر بپردازد .
که این امر ، امری ممکن است و پدر و مادر می توانند توافقاتی این چنینی کنند . یا برای مثال توافق کنند که حتی اگر مادر مجدداً با فرد دیگری ازدواج کرد ، حضانت فرزند از او سلب نشود . و … .
نکته حائز اهمیت دیگری که وکیل حضانت در شرق تهران ، می تواند به آن اشاره کند ، شرایط سلب حضانت از پدر یا مادر می باشد .
برای مثال : همان طور که در فوق اشاره شد ، اگر مادر مجدداً ازدواج کند ( در مدت زمانی که حضانت طفل با اوست ) ، در این صورت حضانت از او سلب خواهد شد و به پدر خواهد رسید ، یا اگر برای مثال یکی از والدین مبتلا به بیماری های روانی و جنون شود ، به تبع در چنین شرایطی حضانت فرزند به والد دیگر خواهد رسید .
همچنین وکیل حضانت در شرق تهران ، می تواند متذکر شود که اگر پدر یا مادر ، به فساد اخلاقی و فحشا مشهور باشند ، و یا حتی اگر خارج از حد متعارف فرزند خود را تنبیه کنند یا به عبارتی مورد ضرب و شتم قرار دهند ، در چنین حالاتی به تبع از آن والد حضانت سلب خواهد شد و والد دیگر حضانت طفل را برعهده خواهد گرفت .
همچنین است اگر پدر یا مادر ، فرزند را مجبور به انجام دادن کار هایی ضد اخلاقی همچون : قاچاق ، تکدی گری ، و … کند در این صورت نیز حضانت از آن والد سلب خواهد شد .
بهترین وکیل حضانت در شرق تهران :
بهترین وکیل حضانت در شرق تهران هم اکنون در تهران وکیل مشغول به فعالیت می باشد و از طریق تلفن و سایر موارد به مردم مشاوره و راهنمایی لازم را در خصوص امور خانواده و طلاق و همچنین حضانت فرزندان را ارائه می دهد.
این وکیل به صورت کلی روزانه دارای دهها پرونده بوده و می تواند به شما نیز در امور حضانت بسیار کمک نماید.