وکیل تضمینی سلب حضانت . حضانت بر طبق نص صریح قانون ، حق و تکلیف پدر و مادر می باشد . حال ممکن است در طول زندگی مشترک زوج و زوجه ، مسائل یا حتی اختلافاتی پیش آید که زوج یا زوجه و یا هر دو آنان ، تصمیم به طلاق و جدایی بگیرند .
ذکر نکته ای در این خصوص لازم است ، این که طلاق حق زوج می باشد و هر زمان که زوج خواست می تواند زوجه را طلاق بدهد ، اما زوجه تنها در برخی موارد که در قانون نیز ذکر شده است ، می تواند از همسرش طلاق بگیرد . حال چه طلاق از جانب زوج باشد ، چه زوجه ، و حتی چه توافقی باشد . باید تکلیف حق و حقوق زن و دیگر مسائل ، تعیین شود .
مسائلی همچون : حضانت فرزند یا فرزندان حاصل از ازدواج زوج و زوجه ، نفقه فرزند ، نفقه زن ، مهریه ، و … . در طلاق توافقی زوج و زوجه ، در خصوص این مسائل با یک دیگر توافق می کنند و دادگاه نیز ، به توافقات میان زوجین احترام خواهد گذاشت و آن توافقات را قبول خواهد کرد .
برای مثال : اگر زوجین با یک دیگر توافق کنند که حضانت فرزند حتی پس از سن هفت سالگی نیز ، با مادر باشد در این صورت دادگاه به توافق آنان احترام خواهد گذاشت . و یا حتی اگر با یک دیگر توافق کنند که نفقه فرزند را مادر بپردازد ، به تبع با این توافق مادر نفقه فرزند را پرداخت خواهد کرد .
حال زوجین با هر یک از انواع طلاق ( طلاق از طرف مرد ، طلاق از جانب زن ، طلاق توافقی ) ، قصد جدایی داشته باشند ، مسئله مهمی که مطرح می شود بحث حضانت فرزند است . بر طبق قانون حضانت فرزند از بدو تولد تا هفت سالگی ، با مادر می باشد . به این علت که فرزند در این بازه زمانی پیش از هر دوران دیگری به حضور مادر و حمایت های او نیاز دارد .
بنابراین قانون گذار نیز حضانت فرزند را در این مدت به عهده مادر گذاشته است . ( از بدو تولد تا سن هفت سالگی فرقی نمی کند که فرزند زوجین دختر باشد یا پسر ، و حضانت دختر و پسر از بدو تولد تا هفت سالگی با مادر است ) .
حال هنگامی که فرزند به سن هفت سالگی رسید ، بر حسب آن که فرزند زوجین دختر باشد یا پسر ، تفاوت هایی خواهد داشت . اگر فرزند زوجین دختر باشد از سن هفت سالگی تا ۹ سالگی که سن بلوغ شرعی است و دختر به بلوغ می رسد ، حضانت او با پدر خواهد بود و در خصوص پسر نیز ، از سن هفت سالگی تا ۱۵ سالگی که پسر به سن بلوغ شرعی می رسد ، حضانت او با پدر خواهد بود .
لازم به ذکر است که در تمام این مدت نفقه فرزند بر عهده پدر است .
ممکن است شرایطی پیش آید که حضانت از پدر یا مادر سلب شود . از جمله این شرایط عبارت است از : اعتیاد زیان آور پدر یا مادر به الکل ، قمار و مواد مخدر ، اشتهار پدر یا مادر ( که حضانت با او می باشد ) به فساد اخلاقی و فحشا ، مبتلا شدن پدر یا مادر به بیماری های روانی بنا بر تشخیص پزشکی قانونی ، سوء استفاده کردن پدر یا مادر از فرزند و مجبور کردن فرزند برای انجام دادن مشاغل ضد اخلاقی همچون : قاچاق ، تکدی گری ، تکرار ضرب و جرح کودک خارج از حد متعارف ، و … .
در چنین صورتی ، اگر به عنوان مثال حضانت فرزند با مادر می باشد ، و مادر چنین شرایطی داشته باشد ( موارد مذکور در فوق ) ، پدر می تواند به کمک وکیل تضمینی سلب حضانت ، حضانت را از مادر سلب کند و از این پس حضانت فرزند با پدر خواهد بود .
در واقع وکیل حضانت ، وکیلی زبده و با تجربه می باشد که افراد می توانند در چنین شرایطی با کمک او ، حضانت را از والد دیگر به طور تضمینی سلب کنند . بنابراین پدر یا مادر می تواند با کمک یک وکیل تضمینی سلب حضانت ، در کم ترین زمان ممکن حضانت فرزند را از والد دیگر سلب کنند .
وکیل تضمینی سلب حضانت :
گاها پیش می آید که یکی از والدین حضانت یکی از فرزندان حضانت یکی از فرزندان را به عهده دارد و ولی در طول زمان به دلیل تغییر برخی از شرایط ممکن است قانونا دیگر توانایی نگهداری و مراقبت را نداشته باشد ، به همین دلیل قانون در این موارد ذکر نموده است که فرزند بادی به یکی از والدین که دارای توانانایی نگهداری درست می باشد سپرده شود .
اما گرفتن حضانت از والدی که حضانت را قانونا برعهده دادرد امر دشوار می باشد و افراد در این مورد باید حتکما به وکلای متخصص و تضمینی سلب حضانت مراجعه نمایند و پرونده را به وی بسپارند تا حکم را به نفع خود دریافت نمایند .
یک وکیل حرفه ای و تخصصی در امور حضانت قادر است با استفاده از حداقل دلائل و مدارک بهترین حکم صادره را در این باره دریافت نماید . گروه تخصصی تهران طلاق با دارا بودن بهترین وکلای کشور در سطح خانواده و امور حضانت قادر است بهترین وکیل را در مورد امور شما معرفی نموده و در این باره اقدام به دریافت رذای مورد نظر شما بنماید.
برای تماس با گروه تخصصی تهران طلاق می توانید با شماره تلفن 09101362719 تماس گرفته و ضمن دریافت مشاوره رایگان ، وکیل متخصص نیز در این باره به شما معرفی خواهد شد .